Εστιατόρια – Μπαρ: Από Δευτέρα θα κλείνουν στις 11 το βράδυ - και η εποχή της αμαρτίας

Η αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού φέρνει την κυβέρνηση ένα βήμα πριν ανακοινώσει περιορισμό ωραρίου στην εστίαση. Το νέο ωράριο και έως πότε θα είναι σε εφαρμογή.

Τα 152 κρούσματα κορονοϊού που ανακοινώθηκαν το Σάββατο δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στην κυβέρνηση η οποία φέρεται να προχωρά σε νέα μέτρα ήδη από αυτή την Δευτέρα. Έτσι μετά την ανακοίνωση υποχρεωτικής χρήσης μάσκας στις εκκλησίες και την απαγόρευση των πανηγυριών, σειρά παίρνουν τα εστιατόρια, τα μπαρ και γενικότερα ο χώρος της μαζικής εστιάσης. Σύμφωνα κύκλοι του Υπουργείου Ανάπτυξης έχουν πληροφορήσει εκπροσώπους του κλάδου ότι πιθανότατα από την Δευτέρα θα ισχύει νέο ωράριο, 07:00 – 23:00.

Πρόθεση της ηγεσίας του Υπουργείου είναι το νέο ωράριο να ισχύσει έως και την εβδομάδα μετά το Δεκαπενταύγουστο όμως η επιδημιολογική πορεία θα δείξει εάν θα παραταθεί τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του μήνα.

Εκπρόσωποι του κλάδου ανέφεραν ότι μία τέτοια εξέλιξη θα ήταν καταστροφική για τον κλάδο και κυρίως για τα μπαρς και τα κλαμπς που τα περισσότερα ανοίγουν μετά τα μεσάνυχτα. Όπως σημείωσαν ο κλάδος έχει πληγεί ιδιαίτερα το φετινό καλοκαίρι με την πτώση του τζίρου να είναι της τάξης του 50% στο σύνολο των καταστημάτων. Παράλληλα δεν έκρυψαν την ανησυχία τους για το πως θα εφαρμοστεί το μέτρο από την στιγμή που την ευθύνη για την τήρηση του θα την έχει η επιχείρηση.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αντίστοιχα μέτρα έχουν πάρει ήδη στην Ισπανία όπου η κυβέρνηση της Καταλονίας από τα Ιουλίου έχει απαγορεύσει την λειτουργία των κλαμπς και των μπαρ μετά τις 12 το βράδυ. Παράλληλα έχουν απαγορευθεί και τα υπαίθρια πάρτι υπό την απειλή προστίμου έως 15.000 ευρώ σε όσους συμμετέχουν σε αυτά.

Μπλα μπλα μπλα..... :

Είπες να βάλεις και σχετικό post τον Φεβρουάριο του 2020, αλλα λες άσε, δεν έχει νόημα, αυτά για τους πολλούς ειναι θεωρίες συνωμοσίας μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό τους, ειναι τοσο πολύ θεωρίες συνωμοσίας που στην άλλη έλεγαν να πουλήσει την ψυχή της στο σατανά για να την κάνουν διάσημη(!) ποιος ο λόγος λοιπόν να γινόμαστε στόχος των συμμοριτών για πολλοστή φορά επειδή λέμε αυτά που δεν λέει κανένας και από την άλλη να μην μας υποστηρίζουν οι μάζες και να νομίζουν ότι αυτα ειναι γελοίες θεωρίες συνωμοσίας? η μήπως θα καταλάβει κάνεις τι παίζεται ?

Οι μεγαλύτεροι θα ξέρουν ότι μέσα σε 15-20 χρονιά η ζωή τους έχει αλλάξει προς το χειρότερο, ουδεμιά σχέση πχ με την εποχη του 80-90 που οι άνθρωποι ήσαν πιο χαρούμενοι και πιο αγνοί, θεωρίες συνωμοσίας ειναι και αυτά και οχι συνωμοσίες! ένα σχόλιο στο βίντεο: Όσοι ζησαν τα 80ς κ ακόμα τα αναπολούν με ρομαντισμό σαν εμένα τότε είναι γιατί ζήσαμε αγνά και αληθινά με απλά πράγματα. Ούτε αποχαύνωση στα κινητά τα Facebook και τα ανόητα σημερινά social... Η επικοινωνία μας ήταν ουσιαστική κ πραγματική..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications