Πήρε πτυχίο στα 96 του χρόνια: έκανε το όνειρό του πραγματικότητα - σοβαρά όνειρα ειναι είχε ο γερός!

Ο Τζουζέπε Πατερνό ήθελε να αποκτήσει πανεπιστημιακή εκπαίδευση από τότε που ήταν παιδί στη Σικελία, τη δεκαετία του 1930. Ωστόσο, ο πόλεμος, η φτώχεια και η ανάγκη στήριξης της οικογένειας μπήκε στην μέση. Τώρα, στα 96 του τα έχει καταφέρει και θεωρείται ο γηραιότερος απόφοιτος της Ιταλίας.

«Επιτέλους πραγματοποίησα το όνειρό μου. Ήθελα πολύ καιρό να τα καταφέρω να σπουδάσω κάποτε, αλλά η οικογένειά μου δεν ήταν σε θέση να πληρώσει για την εκπαίδευσή μου. Ήμασταν μεγάλη οικογένεια και φτώχια», δήλωσε ο Πατερνό, ο οποίος αποφοίτησε με πτυχίο φιλοσοφίας από το Πανεπιστήμιο του Παλέρμο.

Ο 96χρονος, ήταν ο μεγαλύτερος από τα επτά αδέλφια και άρχισε να εργάζεται από παιδί. Βοηθούσε τον πατέρα του στην δουλειά του σε ένα ζυθοποιείο στο Παλέρμο. Τον Ιούλιο του 1943, όταν οι συμμαχικές δυνάμεις προσγειώθηκαν στη Σικελία, ο Πατερνό άρχισε να εργάζεται για το Ιταλικό στρατό στην επαρχία του Τραπάνι.

«Βγήκα αλώβητος από τον πόλεμο και βρήκα δουλειά στο κρατικό οργανισμό σιδηροδρόμων. Δεν ήμουν ενθουσιασμένος με τη δουλειά μου, αλλά ήξερα ότι έπρεπε να το κάνω γιατί εκείνη τη στιγμή ήμουν παντρεμένος και είχα μια οικογένεια να στηρίξω. Ταυτόχρονα είχα μια ανίκητη επιθυμία να διαβάσω».Τελικά, το 2017, ο Πατερνό εγγράφηκε στο τμήμα φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου του Παλέρμου.

«Ξυπνούσα στις επτά για να σπουδάσω», είπε. «Χρησιμοποιούσα μια παλιά γραφομηχανή για να κάνω τις εργασίες μου. Ξεκουραζόμουν το απόγευμα και το βράδυ διάβαζα μέχρι τα μεσάνυχτα. Οι γείτονές μου με ρωτούσαν «γιατί τέτοιες σκοτούρες στην ηλικία σας»; Αλλά δεν μπορούσαν να καταλάβουν τη σημασία της επίτευξης ενός ονείρου, ανεξάρτητα από την ηλικία», δήλωσε ο 96χρονος.

Το όνειρο του Πατερνό πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, όταν αποφοίτησε πρώτος στην τάξη του. «Είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου», είπε. «Εύχομαι μόνο η γυναίκα μου να ήταν εδώ για να με δει. Πέθανε πριν από 14 χρόνια».

Και θα σταματήσει εδώ; Όχι! Ο Πατερνό θέλει να συνεχίσει για μεταπτυχιακό καθώς, όπως λέει, η μητέρα του έζησε μέχρι τα 100 και αν τα γονίδια είναι με το μέρος του έχει ακόμα 4 χρόνια!

Τα άνωθεν τα γράφουν σε έγκυρες πήγες ώστε οι μάζες να θεωρούν κατόρθωμα να κάτσεις και να σπουδάσεις την μίση σου ζωή , και πως ένα πτυχίο χωρίς καμιά άξια (αφού και οι ηλίθιοι έχουν πτυχία σήμερα), ειναι σαν εισιτήριο στο παράδεισο! έτσι θα το βλέπει ο γερός, η παρακμή έχει φτάσει στα όρια της ματαιοδοξίας και της πλήρης αποχαύνωσης.

Πτυχίο φιλοσοφίας από το Πανεπιστήμιο του Παλέρμο λέει, τώρα έγινε Σωκράτης, και η ματαιοδοξία του ξεπέρασε τον γαλαξία! καμιά σχέση αυτά που σπούδασε με την φιλοσοφία και το πνεύμα αλλιως δεν θα έλεγε αυτές τις γελοιότητες , και τον αν ρωτήσεις 4-5 πράγματα από αυτά που σπούδασε περί φιλοσοφίας δεν ξέρει τι να πει, για τον απλο λόγο ότι σε σχόλες διδάσκουν ηλιθιότητες που ουδεμιά σχέση έχουν αυτά που βάζουν στους τίτλους.

Σαν να βάζεις συμμορίτες υλιστές να σου μάθουν για το πνεύμα που μάλιστα δεν ειναι ίδιο σε όλους αλλα πάει πακέτο με το γένος. Σε τι σχόλες και τομείς διδάσκουν και ηλιθιότητες μεταξύ άλλων με μασονική σφραγίδα:
Φυσικής
Υγείας
Γενετικής
Ιστορία
Αρχαιολογία
Αστρονομίας
Ψυχολογίας
Επιστήμη/ τεχνολογία(γενικότερα δεν υπάρχει καμιά ουσιαστική εξέλιξη πουθενά από τοτε που πήραν τον έλεγχο σε σχόλες πριν 60 χρονιά, αντίθετα οχι μονο διδάσκουν ηλιθιότητες σε σχόλες αλλα και σαμποτάρουν την εξέλιξη, παράδειγμα: έτσι και βγει κανένας να φτιάξει μηχανή που καεί νερό θα βρεθεί νεκρός) αυτός ειναι ο λόγος που ενώ απότομα βγήκε απο το μεσαίωνα ο κόσμος ξαφνικά σταμάτησε η εξέλιξη απότομα, αν και αυτό το θέμα έχει να κάνει και με το γένος ,ενα συγκεκριμένο γένος έφερε την επιστήμη και την τεχνολογία που έχετε σήμερα, (αυτό σας το έμαθαν στα σχολειά?), και όταν δίνεις πτυχία σε γκοιμ το μονο που θα κάνουν ειναι να λένε ακριβώς ότι τους έμαθαν τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω 0 εξέλιξη.

Σε ολους τους άνωθεν τομείς είτε διδάσκουν την μίση αλήθεια μαζί με ψέματα είτε τα εντελώς τα αντίθετα. Επίσης εχουν φτιάξει σχόλες για να διδάσκουν γκοιμ να τους υπηρετούν όπως: Πολιτικές Επιστήμες, Διεθνείς Σχέσεις,και όλες αυτές οι σχόλες που έχουν σχέση με την λεγόμενη πολίτικη, οι περισσότεροι που βλέπετε στα κανάλια και υπουργούς και βουλευτές ειναι απευθείας ως επί το πλείστον από μασονικές σχόλες της Αγγλίας και ουδεμιά σχέση έχουν με πραγματηκότητα . Όπως και αλλες πχ Διοίκηση Επιχειρήσεων (ακόμα και αν είσαι ανίκανος να κανεις κουμάντο σε ένα περίπτερο έτσι και σπουδάζεις και πάρεις πτυχίο αυτόματα γίνεσαι ειδικός!) αυτα και αλλα πολλά συμβαίνουν στο πολιτισμό της ηλιθιότητας και του εκφυλισμού των πάντων, αυτός ειναι ο κόσμος της μασονίας..

Τα καλά νέα ειναι ότι αυτά δεν θα γίνονται για πάντα, σε 500-1000 χρονιά όλες αυτές οι σχόλες θα καταργηθούν, πρόεδροι/αρχηγοί θα ειναι μύστες και πνευματικά άτομα εκ φύσεως χωρίς σπουδές όπως ηταν πάντα σε όλο το σύμπαν (μυστικό: γιαυτό κατάργησαν τους βασιλιάδες), οι ινδιάνοι γιατί είχαν αρχηγό έναν μύστη/μάγο ? επίσης θα υπάρχει φυλετικη υγειά ώστε να μην γεννιούνται μοχθηρά πνεύματα επι της Γης, στο Καιάδα αν διαπιστωθεί ότι ένα μωρό έχει δαιμονικό πνεύμα από σπόρο των ερπετών που ειναι εχθροί του ανθρωπίνου γένους, όπως το παλιό κάλο καιρό στην Αρχαία Σπάρτη, ρε τους ναζιστές που δεν άφηναν να εξαπλωθεί το κακό στην Γη! σας τα έμαθαν αυτά σε σχόλες φιλοσοφίας? χρήματα δεν θα υπάρχουν και όλοι θα προσφέρουν στην κοινωνία, σχόλες δεν θα υπάρχουν πάρα μονο σχολεια που θα διαρκούν μονο 2-3 χρονιά και όλοι θα μαθαίνουν τα πάντα σε όλους τους τομείς μέσα σε μερικούς μήνες και ανάλογα που έχει τάσεις ο καθένας θα προσφέρει στους άλλους.. Νεοέλληνας: τι με ενδιαφέρει έμενα τι θα γίνει στην Γη μετά από 1000 χρονιά? να πας να ρωτήσεις έναν καθηγητή φιλοσοφίας γιατί σε άφορα, που προφανώς δεν θα ξέρει να σου απαντήσει... καθώς εμείς ήμεθαν αμόρφωτοι δεν έχουμε πτυχίο φιλοσοφίας! επίσης ρωτήστε γενετιστές και ψυχολόγους με πτυχία τι ειναι τα γκοιμ που λένε οι γνωστοί στα γραπτά τους και ότι τα έφτιαξε ο Γιαχβέ (για να σπείρει το κακό στην Γη προφανώς), και πάλι δεν θα ξέρουν να απαντήσουν οι φερόμενοι ειδικοί ακριβώς για αυτούς έβγαλαν την φράση θεωρίες συνωμοσίας, ετσι πετάνε αυτήν φράση και ξεμπερδεύουν ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications