Χαρδαλιάς: Αν λειτουργούσε το 112 θα είχαμε εκατόμβη νεκρών (video)

Ερώτηση για τον λόγο που δεν λειτούργησε το 112 στην περίπτωση της φονικής πλημμύρας στην Εύβοια, δέχτηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος έκανε δηλώσεις έπειτα από τη σύσκεψη που είχε στο δημαρχείο Βασιλικών.

«Αν λειτουργούσε το 112 θα είχαμε εκατόμβη νεκρών» είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, σημειώνοντας ότι κάποιοι από τους πέντε νεκρούς, πνίγηκαν στην προσπάθειά τους να φύγουν.

«Όταν έχεις ένα φαινόμενο δεν ζητάς καμία εκκένωση. Η οποιαδήποτε εκκένωση μπορεί να σου κοστίσει, να έχεις μεγάλο ανθρώπινο κόστος. Παρακολουθούσαμε από την πρώτη στιγμή, αυτό που έπρεπε να γίνει έγινε. Είχαμε ετοιμάσει το 112 αν χρειαζόταν, γιατί είχαμε κάποιες κατασκηνώσεις, όμως όλα κύλησαν όπως έπρεπε σε σχέση με αυτό το κομμάτι», συμπλήρωσε.

Καταλήγοντας, ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε πως: «αυτοί που κάνουν κριτική είναι αυτοί που δεν τόλμησαν ποτέ να εφαρμόσουν το 112. Μπροστά σε ανθρώπους που έφυγαν από κοντά μας πρέπει να είμαστε σεμνοί και σοβαροί. Το 112 είναι ένα επιχειρησιακό εργαλείο που έρχεται να καλύψει συγκεκριμένες ανάγκες επιχειρησιακές».

Χαρδαλιάς: 5 νεκροί και 2 αγνοούμενοι
Στην αποκάλυψη ότι πέντε άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις φονικές πλημμύρες στην Εύβοια προχώρησε ο Νίκος Χαρδαλιάς. Μιλώντας έξω από το δημαρχείο Βασιλικών στην Εύβοια, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων δεν ανέφερε περισσότερες πληροφορίες για τους νεκρούς, προσθέτοντας ότι υπάρχουν και δύο αγνοούμενοι.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Αντί να το βουλώνει ο σίχαμας βγαίνει και έχει το θράσος να μιλάει!!!!
Κανένας σεβασμός στους νεκρούς, ξεπερνάει και την γαϊ-δούρου...
Πως θα είχαμε εκατόμβη νεκρών φυσικά δεν το δικαιολογεί, όπως δεν δικαιολογεί πως η μάσκα προφυλάσσει από τον κοροϊδοϊό...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications