"Ο Τζορτζ Φλόιντ πέθανε από υπερβολική δόση και όχι αστυνομική βία" υποστηρίζει δικηγόρος

Κάτι που γνώριζες απο εκείνες τις ήμερες άπλα ψάχνοντας σε ανεξάρτητες πήγες στην Αμερική , στο Elladistan ορδές αναρχοκομμουνιστών γέμιζαν ομάδες facebook με προπαγάνδες μαζί και οι έγκυρες πήγες τους, που τον παρουσίαζαν μαλιστα και ως ήρωα και ως κακόμοιρο για να συγκινήσουν τον όχλο, μέχρι και μια μαύρη απο την ράτσα του είχε βγει τότε και έλεγε ότι έπαιρνε ναρκωτικά (άγνωστο αν υπάρχει το βιντεο και δεν το εξαφάνισαν, ότι δεν μπορούν να βγάλουν fake news κατεβαίνει),έγκυρες πήγες μαζικής αποβλάκωσης που όλες ειναι στην πρώτη θέση δείγμα της ηλιθιότητας που επικρατεί, και όλες ανήκουν σε συγκρινόμενη ελληνόφωνη ράτσα,τα πρόβατα δεν θα γίνουν απάνθρωποι (γκοιμ στην γλωσσά τους), όταν τους χαϊδεύεις τα αυτιά με καθοπρεπισμους και υποκρισία και τα ταΐζεις σανό θα σε ακολουθούν συνεχεία.

Δεν ήταν η αστυνομική βία, αλλά η υπερβολική δόση της φαιντανύλης που στέρησε τη ζωή του από τον Τζορτζ Φλόιντ όταν συνελήφθη στη Μινεάπολη στα τέλη Μαΐου. Οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από έναν δικηγόρο, τον Earl Gray, ο οποίος εκπροσωπεί έναν από τους αστυνομικούς που ερευνούνται για πιθανά εγκλήματα σε σχέση με το περιστατικό γράφει το Newsweek.

Ο θάνατος του Φλόιντ, που τον μετέτρεψε σε "μάρτυρα", ήταν η αφετηρία για φυλετικές ταραχές και επεισόδια σε πολλές περιοχές στις Ηνωμένες Πολιτείες με κλοπές, εμπρησμούς, βανδαλισμούς και βία που κατευθύνεται από το κίνημα Black Lives Matter και τους αριστερούς εξτρεμιστές Antifa.

Μέχρι τώρα όλοι πείστηκαν πως ο θάνατος του Τζορτζ Φλόιντ προήλθε από το γόνατο του αστυνομικού στο λαιμό του και ήταν μέρος ενός διαδεδομένου διαρθρωτικού ρατσισμού στην αμερικανική αστυνομική δύναμη. Οι ισχυρισμοί τροφοδοτήθηκαν από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες, και πυροδότησαν τις κινητοποιήσεις.

Ο Τζο Μπάιντεν και οι Δημοκρατικοί στις Ηνωμένες Πολιτείες που προσπαθούν να κερδίσουν τις προεδρικές εκλογές χρησιμοποιώντας τον αδερφό του θανόντος. Σε ομιλία του στη συνέλευση του κόμματος τις προάλλες, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι είναι πλέον σημαντικό να συνεχίσουμε τη μνήμη και την κληρονομιά του Τζορτζ Φλόιντ .

Ένα βίντεο όμως από μία από τις κάμερες του αστυνομικού που παρεμβαίνει και διέρρευσε στα μέσα ενημέρωσης δείχνει ότι η παρέμβαση είναι κυρίως ήρεμη. Το βίντεο επίσης δεν υποστηρίζει τους ισχυρισμούς ότι η αστυνομία ενήργησε με ρατσιστικό τρόπο. Έχει προηγουμένως αποκαλυφθεί ότι ο Floyd σε σχέση με τη σύλληψη είχε υψηλά επίπεδα διαφόρων ναρκωτικών , συμπεριλαμβανομένης της φαιντανύλης στο σώμα του όταν πέθανε. Επίσης, προέκυψε ότι ο Floyd υπέφερε από σοβαρό καρδιακό ελάττωμα . Εάν οι νέες πληροφορίες είναι σωστές, οι οποίες λέγεταιι ότι προέρχονται από μια έκθεση αυτοψίας, αυτό σημαίνει ότι τα ναρκωτικά ήταν επίσης η αιτία θανάτου, όχι οι πιέσεις της αστυνομίας στις οποίες υπέστη ο Floyd σε σχέση με τη σύλληψη.

Σύμφωνα με την υποβολή στο δικαστήριο, ο δικηγόρος Earl Gray δηλώνει ότι ο πελάτης του ή οι άλλοι αστυνομικοί δεν έκαναν τίποτα λάθος σε σχέση με τη σύλληψη που προκάλεσε το θάνατο του George Floyd. Αντ 'αυτού, ο ίδιος ο Φλόιντ, με την κατάποση μιας θανατηφόρας δόσης του πολύ επικίνδυνου φαρμάκου φεντανύλης, προκάλεσε το θάνατό του.

Ο Earl επισημαίνει επίσης ότι το βίντεο που διέρρευσε δείχνει ότι ο Geroge Floyd διαμαρτυρήθηκε για το ότι δεν ήταν σε θέση να αναπνεύσει πολύ πριν τεθεί στο έδαφος. Ο λόγος για τις αναπνευστικές δυσκολίες, πρέπει να ήταν ότι έλαβε υπερβολική δόση.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications