Σύψας: «Υπάρχει μία πανδημία παραπληροφόρησης σχετικά με τον κορωνοϊό» (!)

Ο ιός χτυπάει την πόρτα των γηροκομείων γιατί έχουμε διασπορά στην κοινότητα ανέφερε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και μέλος της επιστημονικής επιτροπής του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό Νίκος Σύψας.

Παράλληλα τόνισε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ πως την ανεύθυνη συμπεριφορά κάποιων την πληρώνουν αυτοί που δεν φταίνε και είναι οι ηλικιωμένοι, ενώ σημείωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ότι ο μέσος όρος των κρουσμάτων είναι 36 έτη.

«Είναι νέοι άνθρωποι που αδιαφορούν για τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας που έχουμε προτείνει και λέμε συνέχεια»

Επιπλέον, ο κ. Σύψας επεσήμανε ότι υπάρχει και μια δεύτερη πανδημία και είναι η πανδημία της παραπληροφόρησης και μαστίζεται όχι μόνο η Ελλάδα αλλά όλος ο κόσμος που είναι το ίδιο επικίνδυνη με την ίδια τον κορωνοϊό και έκανε έκκληση στους νέους να προστατεύσουν τις ευπαθείς ομάδες και τους ηλικιωμένους σημειώνοντας πως ο ιός είναι εδώ και σκοτώνει.

Τέλος, υπογράμμισε πως σε πολλούς τουριστικούς προορισμούς υπάρχει μια ευρεία διασπορά το οποίο σημαίνει ότι αυτό μπορεί να επιστρέψει πίσω μαζί με τους παραθεριστές και ανέφερε πως μετά τις διακοπές απαιτείται αυτοπεριορισμός 7 ημερών και απόσταση από τους ηλικιωμένους.

Aπο καθεστωτικές έγκυρες πήγες που πήραν χιλιαδες ευρώ για κάνουν αυτό ακριβώς που λέει αυτός αλλα από την ανάποδη!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications