Οι ΗΠΑ αποσύρουν 12.000 στρατιώτες από τη Γερμανία – Τραμπ: Δεν θα είμαστε τα κορόιδα

Για τον νεοέλληνα που σχολίασε άρες μάρες κουκουνάρες λέγοντας και ύβρεις και βωμολοχίες, επειδή έγραψες ότι η Γερμανία ειναι υπό κατοχή από το 1945 σαν μην έχει τελειώσει πότε ο πόλεμος και συνεπώς όλοι ομαδικά στην Ελλάδα λένε ηλιθιότητες για Γερμανία που επιβαλει μετρά στην Ελλάδα και κάνει κουμάντο σε όλη την Ευρώπη και το είχαμε πει πρώτη φορά από την αρχή αυτής της σελίδας πριν χρονιά .

Και μάλιστα δεν λέγε άπλα για Γερμανία αλλα για "ναζι κατακτητές", έτσι τους βρήκες στο ίντερνετ, η ηλιθιότητα της ηλιθιότητας ακόμα και από φερόμενους πατριώτες, και να ηταν μονο αυτό καλα τα ηταν, αναπαράγουν ηλιθιότητες που δεν έχουν στοιχειώδες λογική σε πολλά θέματα, και κάπως έτσι άρχισες να βλέπεις ότι κάτι δεν πάει καλα με τους Νεοέλληνες με το internet σε ευρεία κλίμακα..

Ο άλλος ο σούπερ απόγονος αρχαιων έχει πάρει σβάρνα ομάδες facebook, και βάζει για "γιουσουφάκι" της Γερμανίας η Τουρκιά πάντα έτσι ηταν λέει, και ως απόδειξη αυτού βάζει ένα κομμάτι από άρθρο μαρξιστών ότι η τουρκιά θα μπορούσε να είχε συνεργαστεί με τους "κακούς ναζι" (!) δεν φτάνει που δεν στροφάρουν καθόλου οι περισσότεροι Νεοέλληνες, αλλα αναπαράγουν και ηλιθιότητες συμμοριτών σε πληθώρα θεμάτων για να το παίζουν έξυπνοι και βοηθούν στην αποχαύνωση.Ερώτηση προς ηλίθιους Νεοέλληνες: αφου η Γερμανία κάνει κουμάντο σε όλη την Ευρώπη γιατί έχει αμερικάνικο στρατο κατοχής ακόμα? δεύτερη ερώτηση: αφού ειναι "κακοί ναζι" γιατί μπαίνουν ορδές μεταναστών αρχή γενόμενης απο την εποχή του 1960 με χιλιαδες Τούρκους? περιττό να πούμε ότι εκατομμύρια Νεοέλληνες νομίζουν ότι ξανθοι Γερμανοί πριν το 1945 ηταν Μογγόλοι και έτρωγαν βελανιδιά, επειδή έτσι τους είπαν οι συμμορίτες, όταν ξανθός Μογγόλος δεν υπάρχει και το 80% της μισημένης τεχνολογίας ειναι από εκεί,εδώ δεν ειναι θέμα ότι άπλα σε κορόιδεψαν αλλα θέμα στοιχειώδους λογικής, συνεπώς με τέτοιους Νεοέλληνες που πιστεύουν ακόμα και ψέματα που δεν έχουν λογική, μην περιμένετε προκοπή στην Ελλάδα διότι όλα αυτά ειναι ζωντανό παράδειγμα ότι ο μέσος δείκτης νοημοσύνης στο ελλαδιστάν ειναι πολύ χαμηλός, πολύ πριν τις ορδές μεταναστών .

Και όταν πρώτη φορά στην Ελλάδα πριν μερικά χρονιά είπες οτι η Γερμανία ειναι υπό κατοχή επίσημα από το 1945 και συνεπώς δεν γίνεται να κάνει κουμάντο μια κατεχόμενη χωρα στην Ευρώπη, ήρθε μια ηλίθια "πατριώτισσα" και λεει όλοι λενε τα ίδια ήρθες εσύ ο έξυπνος να πεις οτι δεν ειναι έτσι? δηλαδή αντί να σε υποστηρίζουν που τους λες την αλήθεια ενοχλούνται κιόλας!!! μα ακριβώς επειδή όλοι λενε τα ίδια τους λέω Νεοέλληνες που αναπαράγουν ο ένας τον άλλον, και πιστεύουν πράγματα που δεν έχουν στοιχειώδες λογική, και με το ίντερνετ αυτό το πράγμα γίνεται ένας φαύλος κύκλος .. Τι να τους κάνεις τέτοιους πατριώτες? αυτοι μονο σε πολεμο θα ηταν κάλοι, μην τους βάλεις να λενε την άποψη τους = ηλιθιότητα τους γιατί αναπαράγουν ηλιθιότητες μαρξιστών στα πάντα..Να γιατι αυτη η σελιδα έγινε στόχος συμμοριτών απο την αρχή γιατί δεν έλεγε αυτά που λένε όλοι ... Περάσαν 2-3 χρονιά για να καταλάβεις ότι ο βασικός λόγος που ειναι έτσι πολλοί Νεοέλληνες ειναι λόγο ράτσας. Γιαυτό αυτη η σελιδα δεν έφτασε στην θέση του makeleioy pentostalgma ανεξάρτητα το πόλεμο από συμμορίτες από το 2015, αφού τους λες τα αυτονόητα και ξινίζουν τα αραβικά μούτρα τους οι περισσότεροι .

Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα αποσύρουν περίπου 12.000 στρατιώτες από τη Γερμανία, με κάποια αναδιάταξη σε άλλα ευρωπαϊκά έθνη, ενώ λίγοι περισσότεροι από τους μισούς θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους, γνωστοποίησε σήμερα 29/7 ο υπουργός Άμυνας Mark Esper.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο Mark Esper είπε ότι η κίνηση είναι μέρος μίας παγκόσμιας αξιολόγησης της αμερικανικής στρατιωτικής δύναμης.

Αμερικανός αξιωματούχος είπε ότι η διαδικασία, η οποία θα αφήσει περίπου 24.000 δυνάμεις στη Γερμανία, πιθανότατα θα διαρκέσει χρόνια.

Ορισμένες δυνάμεις θα σταλούν στην Ιταλία και το Βέλγιο, δήλωσε.
Η απόσυρση των δυνάμεων από τη Γερμανία αντανακλά έναν μακροχρόνιο στόχο του Προέδρου Donald Τrump να φέρει περισσότερα αμερικανικά στρατεύματα στην πατρίδα, μετά από τις προσπάθειες μείωσης του αριθμού των στρατευμάτων στο Αφγανιστάν.
Ο Τrump γρήγορα τα στρατηγικά επιχειρήματα του Πενταγώνου, επαναλαμβάνοντας την άποψή του για τη Γερμανία και τη συμβολή της στην Άμυνα, βάσει των υποχρεώσεών της στο ΝΑΤΟ.

«Μας εκμεταλλεύτηκαν για πολλά χρόνια.
Δεν θέλουμε πλέον να είμαστε κορόιδα», δήλωσε ο Donald Τrump στους δημοσιογράφους στο Λευκό Οίκο την Τετάρτη 28/7.
Ο Esper είπε μόνο ότι η αναθεώρηση των ευρωπαϊκών στρατευμάτων «επιταχύνθηκε» από τον Τrump.

Post A Comment:

1 comment

thevείπε...

NSA Φρανκφούρτης! Οέο! Ελέγχει τα πάντα στην Γερμανία του μεταπολέμου! Από τις μάπα συμμετοχές της χώρας στην eurovision (βλέπε jengis khan), την προώθηση "περίεργων" καλλιτεχνών που τρώνε κόπρανα και άλλα περίεργα στο όνομα της τέχνης τους, τις Γερμανικές πορνοταινίες που για έναν άγνωστο λόγο οι γερμανοί κάνουν τα πιο σιχαμένα πράγματα του κόσμου στο σεξ, μέχρι φυσικά και τους οικονομικούς πόρους της χώρας-ανωνύμου εταιρείας και τα ποσοστά των ίδιων των Γερμανών στην χώρα τους (κάτω του 50%) με συνεχόμενα μπολιάσματα μεταναστών. Ο σκοπός της NSA, είναι φανερός σε όποιον έχει στοιχειώδη λογική. Είναι η καταστολή, δυσφήμιση και συνεχής αφαίμαξη του ικανότατου αυτού έθνους.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications