Εξιτήριο παίρνει σήμερα από το νοσοκομείο ο Στέφανος Χίος

Σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν από την περασμένη Δευτέρα ο Στέφανος Χίος, ο οποίος δέχθηκε'εξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια δολοφονική επίθεση από άγνωστο δράστη.

Η αστυνομία έχει ήδη στα χέρια της τόσο το βίντεο της επίθεσης, όσο και ένα βίντεο που δείχνει πως ο «σχιστομάτης» δράστης είχε συνεργό, ο οποίος τον περίμενε με μηχανή μεγάλου κυβισμού να τον παραλάβει όταν θα ολοκλήρωνε την επίθεσή του.

Όπως φάνηκε στο πρώτο βίντεο της επίθεσης, ο Στέφανος Χίος ήταν πάρα πολύ τυχερός, γιατί μόλις δέχθηκε τους δυο πυροβολισμούς το όπλο του δράστη μπλόκαρε και έτσι αναγκάστηκε να τραπεί σε φυγή.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος, επιδεικνύοντας τεράστια ψυχραιμία, άνοιξε με δύναμη την πόρτα του οχήματός του και κατέβηκε από το αυτοκίνητο με σκοπό να κυνηγήσει τον δράστη.

Η αστυνομία έχει εκτός από το υλικό από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος την κατάθεση του Στέφανου Χίου, αλλά και τους δυο κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο της επίθεσης, ενώ από την περιγραφή του δημοσιογράφου αναζητά έναν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications