Η Ατλαντίδα ο χαμένος παράδεισος των αρχαίων Ελλήνων

Σύμφωνα με τους αρχαίους ελληνικούς μύθους, η Ατλαντίδα ήταν ένα στον Ατλαντικό Ωκεανό πέρα ​​από τα Στενά του Γιβραλτάρ. Ήταν ένα νησί παράδεισος που βυθίστηκε στη θάλασσα.

Όπως είπε και ένας νεοέλληνας άρες μάρες κουκουνάρες σε post για τους "κακούς Γερμανούς" (και οχι μονο) λέγοντας και ύβρεις στο τέλος ως εκ τούτου έγινε διαγραφή στο σχόλιο του, άρες μάρες κουκουνάρες αλλα όταν τους ποτίζουν όλοι ομαδικά ηλιθιότητες που υιοθετούν δεν ειναι άρες μάρες κουκουνάρες! αυτή ειναι η ποιότητα του σημερινού γραικύλου Νεοέλληνα, οχι μονο δεν καταλαβαίνει τίποτα αλλα αν του χαλάσεις το Matrix λέει ύβρεις και βωμολοχίες. Για αυτόν τον Νεοέλληνα αυτά ειναι άρες μάρες κουκουνάρες και οχι το να φορά μάσκα με 40 βαθμούς, οι ορδές δήθεν προσφύγων και όλες αυτές οι γελοιότητες που κάνουν 10 χρονιά τώρα στα πάντα, που οι μάζες τις βλέπουν φυσιολογικές(!)

Επανερχόμεθα στο θέμα Ατλαντίδα για το τι λένε άλλοι στο εξωτερικό, και όπως όλες αυτές οι πληροφορίες συνοδεύονται με το τι γίνεται σήμερα στην Γη, ο λόγος ειναι ότι η Ατλαντίδα καταστράφηκε εκ των έσω όταν δαιμονικές οντότητες η όπως αλλιως ξέρετε το κακό γεννήθηκαν ως άνθρωποι.. ειναι ακριβώς ο ίδιος λόγος που όσο πας πίσω στο χρόνο μόλις μερικές δεκαετίες οι άνθρωποι ήσαν πιο αγνοί.

Η Ατλαντίδα ήταν ένας παράδεισος . Κανείς δεν δούλευε πολύ, όλα τα φαγητά ήταν άφθονα. Ο Ποσειδώνας είχε δημιουργήσει ένα ρεύμα ζεστού νερού και ένα ρεύμα κρύου νερού για το νησί. Είχε μια λαμπρή κουλτούρα με υπέροχα παλάτια και ναούς . Οι άνθρωποι της Ατλαντίδας ζούσαν σε μια χρυσή εποχή αρμονίας και αφθονίας.

Τότε τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν. Οι "θεοί" (το κακό) άρχισαν να παντρεύονται με ανθρώπους και γεννήθηκαν δαίμονες. Οι Ατλαντικοί έγιναν άπληστοι. Θυμωμένος με τη συμπεριφορά των Ατλαντών, ο Δίας έστειλε έναν σεισμό, ή ίσως μια σειρά σεισμών, που κατέστρεψαν την Ατλαντίδα. Η άλλη εκδοχή ειναι να την κατέστρεψαν οι ίδιοι οι "δαίμονες" και οχι ο Δίας... Άλλες πληροφορίες :To ευρωπαϊκό γνήσιο γένος ήσαν επιζώντες της Ατλαντίδας ...

Πολλοί πολιτισμοί έχουν ιστορίες που μιλούν για μια "χρυσή εποχή" στο παρελθόν, μια εποχή που οι άνθρωποι ήταν χαρούμενοι και ζούσαν ευτυχισμένα. Ο επίγειος παράδεισος χάνεται ως αποτέλεσμα της απληστίας.

Σε έναν μύθο των Μάγια γίνεται λόγος για τέλειους ανθρώπους, φτιαγμένους από καλαμποκάλευρο, οι οποίοι έγιναν πολύ περήφανοι, η πτώση τους συνέβη όταν οι θεοί έβαλαν μια ομίχλη μπροστά στα μάτια τους για να εξασθενήσουν την κατανόησή τους.

Τα ίδια και στην Ρωμαϊκή αυτοκρατορία που καταστράφηκε εκ των έσω και ήρθε η κόλαση στην Ευρώπη σχεδόν για 2000 χρονιά, κάπου το 1800 επανήλθε η ευημερία, και αυτη την εποχη ζούμε στην άνοδο του κακού ξανα.. Μονό από αυτή την φορά βλέπεις live πως εισέρχεται το κακό στο φυσικό κόσμο(!) πάλι καλα που μεγάλη μερίδα του όχλου δεν ειναι μύστες, δεν σκέφτονται τίποτα και άπλα υπάρχουν, Paul Joseph Goebbels: Ο άνθρωπος ήταν και παραμένει ζώο. Άλλοτε αρπακτικό θηρίο, άλλοτε κατοικίδιο, αλλά πάντα ένα ζώο, όσο πέφτει το νοητικό επίπεδο τοσο πιο ζωα γίνονται, και τοσο πιο εύκολα ελέγχονται αυτα που έλεγε η Μπλαβάτσκι (πόσοι τα ξέρουν? πες τους για ποδόσφαιρο καλυτερα! ρατσίστρια και η Μπλαβάτσκι), για αυτό τους βλέπεις να κάνουν δεδομένα ότι ηλιθιότητες τους διδάσκουν,και λειτουργούν μηχανικά όπως και να πηγαίνουν με γυναικες σαν τα ζώα χωρίς να νιώθουν αγάπη και συναισθήματα, το ακομα χειρότερο ειναι οτι μπορουν εύκολα να μετατραπούν σε τέρατα, και για αυτο βλεπεις ακομα και να σκοτωνουν τις γυναικες τους που ηταν μαζί χρονιά, εκτός από το να τις πλακώνουν στο ξύλο.

Ζούγκλα έχει γίνει ο πλανήτης αλλα όλοι έχουν πτυχία και θεωρούνται μορφωμένοι και πολιτισμένοι. Δεν ειναι τυχαίο που μετά το μεσαίωνα οι εφευρέσεις και όλη η τεχνολογία σημερα ήρθε απο μέρη που ειχαν μεινει πιο καθαρά απο αιμομιξίες αλλοφύλων και ειχαν πολλούς ευρωπαϊκού γνησίου γένους και αυτα τα μέρη ηταν η Γερμανική αυτοκρατορία και η Αυστροουγγαρια..

Οι θεοί έβαλαν μια ομίχλη μπροστά στα μάτια τους για να εξασθενήσουν την κατανόησή τους...Αυτό μεταφράζεται σήμερα με τα ΜΜΕ μαζικής εξαπάτησης και τις δεκάδες έγκυρες πήγες τους..

Οι λόγοι που οι μάζες δεν βλέπουν τίποτα πάρα το γεγονός ότι έχουν ίντερνετ ειναι οι εξής: Άγνοια, ειναι και οι ίδιοι ύπουλοι και μοχθηροί, αν είσαι και εσύ σαν δαίμονας πως θα δεις τον δαίμονα διπλά σου? μεγαλώνουν μαζί με το κακό και το συνηθίζουν, ειναι απασχολημένοι με άλλα όσο διπλά τους σκάβουν το λάκκο τους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications