Δεν σέβονται τίποτα πλέον! φιμώνουν μέχρι και αυτούς που έλεγαν και καμιά προπαγάνδα τους!

Από απόπειρες δολοφονίες έως να κατεβάζουν σελίδες και κανάλια youtube, ακόμα και αυτών που έλεγαν προπαγάνδες τους συχνά πυκνά επι σειρά ετών, είτε λόγο άγνοιας είτε λόγο ότι έχουν πέσει θύματα και ίδιοι..

Ένας εχθές ενώ δεν ειναι πρόβατο όπως ειναι οι περισσότεροι Νεοέλληνες και ψαγμένος, έβαζε προπαγάνδες από έναν κομμουνιστή που αποσπάστηκε από κομμουνισμό και έφτιαξε κόμμα,αλλα παρέμεινε κομμουνιστής, θα σώσει την Ελλάδα από τους κακούς φασίστες βέβαιος βέβαιος! ότι η Γερμανία βρίσκεται πίσω από την μικρασιατική καταστροφή πίσω απο τα δεινά της Ελλάδας και πίσω από τον Ερντογάν (!)

Και του λες ειναι δυνατόν να αναπαράγεις και εσύ προπαγανδες από χρήσιμους ηλίθιους που υποθέτεται δεν είσαι πρόβατο σαν τους Νεοέλληνες? όταν έγινε η μικρασιατική καταστροφή η Γερμανία βρισκόταν ήδη σε πόλεμο και στην συνεχεία λιμοκτονούσαν, επι χρονιά λένε για Γερμανία που επιβαλει μετρά στην Ελλάδα όλοι ομαδικά ακόμη και Χίος Τράγκας κτλ έτσι τους βρήκες το 2014.

Ήμουν ο πρώτος στην Ελλάδα που είπα το αυτονόητο με βάση κοινής λογικής ότι η Γερμανία ειναι υπό κατοχή από το 1945 σαν μην έχει τελειώσει πότε ο πόλεμος, δεν έχει καν σύνταγμα και έχει νομούς της Αμερικής και της Βρετανίας που είχαν μαζί με την σοβιετική ένωση υπό τριπλη κατοχή την Γερμανία επι χρονιά και πολύ πριν τις ορδές μεταναστών έστελναν ορδές Τούρκων, γνήσιοι Γερμανοί ευρωπαϊκού γένους ειναι ελάχιστοι πλέον,και του έστειλες και στοιχειά, και τον ρωτάς:

Συνειδητοποιείς ότι επι χρονιά όλοι ομαδικά λέτε ηλιθιότητες για κάκια Γερμανία που επιβαλει μετρά και κάνει κουμάντο δήθεν σε όλη την Ευρώπη όταν και εκεί εκτελούν εντολές από την Βρετανία όπως και στην Ελλάδα? δεν ήξερε τι να πει ο τύπος, και λέει τώρα τι κανουμε,τι θέλεις να κανουμε? με όλους εσάς που αναπαράγεται την μια ηλιθιότητα μετά την άλλη τι θέλεις να κάνουμε? εδώ σας έχουν κάνει δογματικά Έλληνες όπως σας φανατίζουν με ομάδες και θρησκείες και δεν βλέπετε πέρα από την μύτη σας ..Βγαίνει ο καθε ηλίθιος και ο κάθε πονηρός στο ίντερνετ και παριστάνει τον σούπερ ντουμπερ απόγονο αρχαίων, αναπαραγοντας ότι λένε όλοι οι άλλοι μαζί με προπαγάνδες, και βλεπεις να τον ακολουθούν ορδές κοιμισμένων ..

Τώρα κυνηγούν έναν άλλον και τον φιμώνουν του χώρου της πνευματικής ανάπτυξης, που σε άλλη χώρα θα τον είχαν κάνει καθηγητή σε πανεπιστήμια στο Ελλαδισταν ούτε σε μια εκπομπή στα γνωστά κανάλια δεν τον κάλεσαν πότε, ειναι απειλή για την δημοκρατία να λες στο όχλο τέτοια θέματα, που ενώ έλεγε πολλά σωστά το τελευταίο καιρό είχε χαλάσει και έλεγε και αυτός κάτι μαρξιστικές προπαγάνδες, μέχρι που αρχισαν να τον φιμώνουν και αυτόν και γραφει:

Αποφασίζουν και διατάσσουν να κλείσει μια σελίδα που "ενοχλεί" με τις αλήθειες της και έχουν το θράσος να λένε ότι : "Αυτό το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή...Αυτό συνήθως συμβαίνει επειδή ο κάτοχος την κοινοποίησε μόνο σε μια μικρή ομάδα ατόμων, άλλαξε ποιος μπορεί να την βλέπει ή την διέγραψε".!!

Αγαπητές φίλες και φίλοι,
όπως θα διαπιστώσατε το φασιστικό Fb εκτελώντας εντολές ντόπιων συμφερόντων αποφάσισε να κλείσει απροειδοποίητα και χωρίς καμία δικαιολογία μία από τις ελάχιστες φωνές αντίστασης στον καλπάζοντα αυταρχισμό .
Αν νομίζουν ότι με αυτή την ενέργεια μπορούν να μας φιμώσουν και να μας εμποδίσουν να αποκαλύπτουμε τα δόλια σχέδιά τους είναι γελασμένοι! Η πράξη τους δείχνει ξεκάθαρα ότι φοβούνται την αλήθεια και μέσα στον πανικό τους αποκαλύπτουν το πραγματικό τους πρόσωπο, πίσω από τις μάσκες του επιστημονισμού!
Η τρομοκρατία δεν θα περάσει γιατί θα συσπειρώσει ακόμα περισσότερο τους σκεπτόμενους και περήφανους Έλληνες !

Και όλοι αυτοί λένε για φασιστικό facebook, και για χούντα που ειναι τα ακριβώς αντίθετά από τον κομμουνισμό. Είναι σαν να κατηγορούν αυτούς που δεν ήθελαν τον κομμουνισμό, γιατί ήξεραν τι έστι κομμουνισμός, για αυτά που τους κάνει ο κομμουνισμός-αριστερισμός! "λογική" χωρίς λογική! ένας άλλος Νεοέλληνας έλεγε δεν υπάρχει κομμουνισμός πλέον πουθενά στην Ευρώπη, μονο στην Ελλάδα το ΚΚΕ! και έτσι νομίζουν πολλοι Νεοέλληνες, εκτός τόπου και χρόνου. Από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα... άντε να τους πεις μετά ότι οι έγκυρες πήγες που διαβαζουν καθημερινά ειναι μαρξιστικές, στα δε σχολεια τους μαθαίνουν ψεύτικη κομμουνιστική ιστορία, όμοιος και όλες οι έγκυρες πήγες τους, κατα αλλα δεν υπάρχει κομμουνισμός! γελάνε και οι πέτρες με τους ηλίθιους. Αφού δεν λένε ότι οι antifa ειναι πατριώτες πάλι καλά...
Δεν ξέρουν καν ότι την δημοκρατία κομμουνιστές την επέβαλαν με σφαγές σε όλη την Ευρώπη(και οχι μονο), πάρα το γεγονός ότι αποκαλούνται δημοκρατικός στρατός Ελλάδας (!) συγκρίνοντας την ηλιθιότητα που επικρατεί σήμερα πάρα το γεγονός ότι έχουν ίντερνετ από το 2010 πολλοι, δεν θελει και πολύ μυαλό για να καταλάβεις πως σε μια εποχή που υπήρχαν μονο εφημερίδες προκάλεσαν δυο παγκόσμιους πολέμους τοσο εύκολα .
Όπως είπες και σε κάποιον : Είναι δυνατόν να τους λες αληθινή ιστορία και αντί να ξυπνήσουν να λένε ότι είσαι ναζι φασίστας ως σχιζοφρενείς? για ποιους απόγονους αρχαίων μιλάς? αυτοί έχουν ίδια "λογική" με τους φανατικούς μουσουλμάνους μην σου πω ότι ειναι και ίδιας ρατσας πολλοι εξ αυτών, αυτά τα δογματικά αγρίμια που όλα τα βλέπουν δογματικά τι σχέση έχουν με τους αρχαίους? σωστά έλεγαν οι Γερμανοί από τότε και σε αυτό δίκαιο είχαν, οι μισοί στην Ελλάδα ειναι μιγάδες της μεσογείου,δογματικά αγρίμια και γραικύλοι μειωμένης νοημοσύνης αλλα ύπουλοι και μοχθηροί που παρασύρουν και τους άλλους, και το αστείο? αυτοί οι κατώτεροι δογματικοί μιγάδες της μεσογείου που ουδεμιά σχέση έχουν ούτε φυλετικά ούτε πνευματικά με τους αρχαίους και που το 80% της τεχνολογίας που έχουν σήμερα ειναι από τους τότε Γερμανούς αλλιως με κάρα θα κυκλοφορουσαν ακόμα και γαϊδουριά, λένε ότι οι Γερμανοί ηταν αγρίμια και έτρωγαν βελανίδια(!) με τέτοιους Νεοέλληνες αγαπητέ μην περιμένεις προκοπή, ευτυχώς που δεν έγινα σαν αυτούς και αντί να πέσω στο επίπεδο τους, ανέβηκα στάδιο πνευματικής εξέλιξης και ως τούτου δεν κινδυνεύω να ξανα γεννηθώ ανάμεσα σε αυτούς τους γραικύλους.

Τα καλά νεα «Chronicles From The Future» : 2309 μ.Χ. Ένα μεγάλο μέρος του πολιτισμού, όπως γνωρίζουμε, σταματά να υπάρχει θα ξεβρομίσει η Γη απο κατώτερες ράτσες.. 2396 μ.Χ. Τα χρόνια αρχίζουν να μετρούν ξανά με τον αριθμό 1, 3382 μ.Χ. Οι άνθρωποι ειναι σκανδιναβικής καταγωγής πνευματικοί με υπερ-όραση και υπερ-διαίσθηση...3400-4000 μ.Χ. Μια νέα «Χρυσή Εποχή» έρχεται στην ανθρωπότητα μετά από σχεδόν 1.000 χρόνια «σκοτεινής εποχής».Οι άνθρωποι δεν υπολογίζουν πια την επιτυχία της ζωής τους με τα υλικά πρότυπα ζωής, αλλά κυρίως με τη συναισθηματική και πνευματική τους ανάπτυξη και αυτο-βελτίωση θα ειναι δηλαδή ίδιο γένος με έμενα και οχι αναίσθητα δογματικά υλιστικά αγρίμια. Ακόμα και αν δεν γίνουν αυτα υπάρχουν άλλοι πλανήτες για εμας ευγενούς γένους όπως ο πλανήτης ΕRA στο Aldebaran κοντά στο Σείριο, αυτός ο πλανήτης η Γη έχει καταληφθεί από τα ερπετά οριστικά το 1945 και αν δεν γίνουν τα άνωθεν θα γίνει το νέο τους σπίτι, αν βλέπατε λίγο μυστικιστικά τα πράγματα θα είχατε καταλάβει γιατί οι κομμουνιστες αυτοπροσδιορίζονται ως επαναστάτες. Νεοέλληνας: Μα τι θεωρίες συνωμοσίας ερπετά και χαζομάρες λέτε? αγαπητέ Νεοέλληνα τρέχα να διαβάσεις καμιά "έγκυρη πηγή" να "μορφωθείς", αλλα μετα μην κλαψουρίζεις για αυτά που σου κάνουν από την στιγμή που τους υποστηρίζεις, εδώ δεν καταλαβαινεις τα αυτονόητα θα καταλάβεις αυτά που ειναι για μύστες? άντε να πεις για θεωρίες συνωμοσίας σε άλλους ομοίους σου οπως σου έχουν μάθει να λες οτι δεν φτάνει η αντίληψη σου και άδειασε μας την γωνιά, και στην τελική εσένα δεν σε ενοχλεί κανένας για αυτά που λες, ξέρεις πολλές σελίδες facebook με 69.000 άτομα και τα post να τα βλέπουν με το ζόρι 50 άτομα μονο? όταν σε δίκες τους τα βλέπουν 1000 άτομα στο πρώτο λεπτό? ούτε κινδυνεύεις να σε δολοφονήσουν ..

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications