Σκηνές χάους στην Πάτρα! Ποδοπατήθηκαν τα ζωντανά για ένα εισιτήριο στη Γιώτα Νέγκα (video)

Δεν το χωράει ο νους αυτό που συνέβη έξω από τα ταμεία του Δημοτικού Θεάτρου Απόλλων στην Πάτρα, με πολίτες να ποδοπατούνται για ένα εισιτήριο!

Υπό το πρίσμα ενός δεύτερου κύματος πανδημίας, με τον κρατικό μηχανισμό να βρίσκεται επί ποδός για νέα μέτρα, ορισμένοι πολίτες στην Πάτρα, στριμώχτηκαν χωρίς μάσκες με σκοπό να αποκτήσουν ένα εισιτήριο για τη συναυλία της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» με την Γιώτα Νέγκα.

Δυο εισιτήρια κατ’ άτομο
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thebest.gr, η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στον Αρχαιολογικό χώρο της Βούντενης την Δευτέρα 3 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ, όμως λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, θα διατίθενται μόνο δυο εισιτήρια κατ’ άτομο, με την διάθεση να ξεκινάει στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Μπορεί η καλλιτέχνιδα Γιώτα Νέγκα να είναι μια από τις καλύτερες φωνές που διαθέτει το ελληνικό πεντάγραμμο και η εκτίμηση του κόσμου προς το πρόσωπό της να είναι μεγάλη, ωστόσο αυτές οι εικόνες που καταγράφηκαν στο βίντεο παρουσιάζουν ότι η ατομική ευθύνη απουσιάζει επικίνδυνα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications