Ερώτηση για νοήμονες: Πως γίνεται δυο διαφορετικά άτομα να έχουν τον ίδιο χαρακτήρα και την ίδια «λογική»?

Πρόκειται για δυο γυναίκες που ουδεμιά σχέση έχουν μεταξύ τους, αλλά έχουν ολόιδια ηλίθια «λογική» με μικρές διάφορες ανάλογα πως μεγάλωσαν, το μονο κοινό τους ειναι ότι ειναι ίδιας ράτσας! τουτέστιν ίδιο προέλευση/πηγή πνεύματος. Αυτές τις δυο παρακολουθείς για το πως σκέφτονται και λειτουργούν, δεν σημαίνει ότι ειναι μονο αυτές οι δυο, αλλα χιλιαδες και εκατομμύρια με την ίδια "λογική" όμοιος και άντρες ειναι έτσι .

Πως γίνεται ενώ να λενε μερικά σωστά σε άλλα να λένε εντελώς ηλίθια πράγματα χωρίς καμιά λογική, και συνήθως λένε προπαγάνδες?

Η μια την οποία την ξέρεις, ειναι πατριώτισσα και κολλημένη χριστιανή όπως ειναι χιλιάδες Νεοέλληνες, δηλαδή εκτός τόπου και χρόνου, αν κάτσεις και μιλήσεις κιόλας μαζί της για θέματα μεταφυσικής πνεύματος κτλ κτλ ειναι σαν μιλάς σε μαϊμού, δεν καταλαβαίνει τίποτα από την φύση της. Η άλλη διαθέτει και ιστοσελίδα και σε γενικές γραμμές λένε τα ίδια σαν να έχουν βγει από το ίδιο καλούπι.

Ιδανικός λαός για τους εκλεκτούς, κολλημένοι χριστιανοί πατριώτες δογματικά με την Ελλάδα ως ενα σημείο και μια χαρά κυλάνε όλα στο Matrix τους! και εκεί που λένε μερικά σωστά (σε αυτά που μπορεί να πιάσει η κατανόηση τους) πετάνε κάτι ηλιθιότητες και προπαγάνδες πέρα κάθε λογικής και τα χαλάνε όλα.

Επίσης έχουν μια τάση να λένε προπαγάνδες και ψέματα των εκλεκτών σε πολλά θέματα ενώ δεν ταιριάζουν με αυτά που λένε προηγούμενος οι ίδιοι για το εκάστοτε θέμα ούτε έχουν καμιά λογική, ειναι σαν αυτά τα άτομα απο κατασκευής τους, δηλαδή η φύση του πνεύματος τους, να λένε ακριβώς αυτά που θέλουν τα "ερπετά" ..

Παράδειγμα τέτοιου χαρακτήρα/πνεύματος που ενώ αναφέρει ένα σορό αλλες πληροφορίες στέκεται μονο σε αυτό που είπαν οι συμμορίτες ως το μονο αληθές! τι και αν ισχύουν τα ακριβώς αντίθετα από όσα λένε, τι και αν μιλάνε για εχθρό τους, και συνεπώς δεν γίνεται να ειναι αντικειμενικοί, πως γίνεται να στέκεται μονο σε αυτο που είπαν συμμορίτες ως αληθές και όλες οι αλλες πληροφορίες δεν ειναι αληθινές?

Όταν θέλεις να μάθεις για κάτι που έκαναν κάποιοι ρωτάς η ψάχνεις τι είχαν πει οι ίδιοι και οχι τους γύρο γύρο και τους άσχετους που ουδεμιά σχέση έχουν με θέμα, πόσο δε τους εχθρούς τους! και όμως αυτό κάνουν εκατομμύρια, ετσι αρχιζει το κακό και η άγνοια που ειναι η πηγή πολλών δεινών, η μήπως περιμένετε να σαν πουν οι μαρξιστές ότι έσφαζαν ?.

Το θέμα αφορούσε την Γερμανική αποστολή στο βόρειο πόλο, και ο άλλος στον Κωδικά μυστηρίων μεταξύ όλων αυτών που αναφέρει έλεγε ότι οι Γερμανοί πήραν την τεχνολογία απο τους γκρίζους που είχαν έρθει σε επαφή απο την κούφια γη αλλα δεν το ήξεραν ( ναι συνάντησαν γκρίζους και τους περασαν για άριους)! δηλαδή και ο Tesla απο τους γκρίζους έκανε εφευρέσεις? υπάρχουν αλλες πληροφορίες οτι αυτοι οι Γκρίζοι ειναι δούλοι/βιολογικά ρομπότ των ερπετών η συνεργάζονται στενά, δηλαδή ειναι του κακού, ο συμπαντικός νόμος λέει ότι απο κακό δεν ερχεται δημιουργία άρα και δεν έρχονται και εφευρέσεις...

Έτσι είπαν οι Εβραίοι τραπεζίτες λέει, και αμέσως μετά λέει δεν χρησιμοποίησαν την πυρηνική δύναμη για πολεμικούς σκοπούς για να μην καταστρέψουν και τους άριους της κούφιας Γης, λογική ερευνητή: επειδή το είπαν οι Εβραίοι ότι οι Γερμανοί πήραν την τεχνολογία απο τους γκρίζους ειναι νόμος! ενώ οι ίδιοι οι Γερμανοί έλεγαν για άριους στην κούφια Γη όπως αναφέρει ο ίδιος! καταρχήν αυτο περί Γερμανών Ερπετών και γκρίζους ειναι προπαγάνδα τους γιατί οι ιδιοι έχουν σχέσεις με τα ερπετά και οχι οι κακοί Γερμανοί, δεύτερο: δεν πήγαν ερπετά στον Αϊζενχάουερ και είπαν να σταματήσουν τα πυρηνικά όπλα αλλα άριοι εξωγήινοι η από την κούφια γη! τρίτο: O Ναύαρχος Μπερντ δεν αναφέρει πουθενά για κακά οντά στην κούφια Γη στο ημερολόγιο του το αντίθετο μαλιστα είχε γραψει για άκρως πνευματικά και ανώτερα οντά, προφανώς ανθρωπινής μορφής, τα ίδια λένε στο Θιβέτ και άλλου άλλες αρχαίες πληροφορίες, αυτοί επιμένουν να μιλάνε για άκρως μοχθηρά οντά για ερπετά κτλ βάζοντας μαζί και τι έλεγαν οι χριστιανοί και ανακατεύοντας και τον Μέγα Αλέξανδρο "λογική" χωρίς λογική ...

Αυτό ειναι ζωντανό παράδειγμα πως εκατομμύρια των εκατομμυρίων που φαινομενικά ειναι αντικείμενοι σε πολλά πράγματα λειτουργούν ως δούρειοι ίπποι, οχι μονο λένε προπαγανδες αλλα δεν μπορούν να συνδυάσουν τα διαθέσιμα στοιχειά που λένε ακόμα και οι ίδιοι και που αναιρούν αυτά που λένε στο τέλος... Και κάπως έτσι εξηγείται και γιατί δεν ενοχλεί.. Ενώ σε αυτό το ποστ θα δώσουν εντολή για μηδαμινή απήχηση στο facebook και εξαφάνιση απο την αναζήτηση google οπως εχουν κανει σε πολλά αλλα θέματα και αληθινή ιστορία και σε αλλες (ελάχιστες) ανεξάρτητες σελίδες, ώστε να βγαίνουν στην αναζήτηση μονο δίκες τους "έγκυρες πήγες" ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications