Η συνάντηση του Αϊζενχάουερ με εξωγήινους (Nordic) και το μεγάλο μυστικό!

Αυτό το άρθρο δεν ειναι νέο αλλα παλιό! πολλοι θα το έχουν διαβάσει αλλα ελάχιστοι έμαθαν κάτι απο αυτο, λοιπόν μετά απο τόσα χρονιά άμεσης επαφής με πολλούς λόγο εργασίας, που απαιτεί τεχνίτες δεξιότητες και μυαλό, ένα πράγμα έμεινε οτι πολλοι λειτουργούν μηχανικά χωρίς λογική!πχ πολλοί έκαναν μια συγκεκριμένη δουλειά ακριβώς οπως ειχαν μάθει απο τους προηγούμενους,(0 εξέλιξη) ένας δεν σκέφτηκε μια απλή πατέντα να γίνει πιο εύκολα και πιο ξεκούραστα!

Το θέμα ειναι οτι και έτσι σκεφτονται πολλοί, που σημαίνει οτι τους μάθουν το υιοθετούν ως δεδομένο! με αλλα λογία ο ένας υιοθετεί τον άλλον,δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί και συνεπώς δεν μπορεί να αυτοδιορθωθεί ,έτσι μπορείς να χειραγωγείς τις μάζες πολύ εύκολα! πάνω σε αυτο βασίζεται και η δογματική επιστήμη κτλ,όταν ο άλλος ειναι προσκολλημένος σε αυτα που του έμαθαν θα κάνει τα πάντα να τα υποστηρίξει! σε αυτο φαινόμενο βασίζονται επίσης οι θρησκείες κόμματα ιδεολογίες κτλ!

Αρκετά με τον πρόλογο, το παρακάτω άρθρο κρύβει μια τρομακτική αλήθεια! μπορείτε να την βρείτε? αν με ρωτούσε κάποιος πριν 2-3 χρονιά δεν θα μπορούσα ούτε εγώ! γιατί δεν είχα ασχοληθεί,αλλα οπως είχε πει κάποια για το μυαλό του υδροχόου, ειναι σαν υπολογιστής συνδυάζει τα στοιχειά μεταξύ τους και βγάζει σωστό αποτέλεσμα, κάπως ετσι λειτουργούν κάποιοι! και σε οτι αρκούσε άπλα να υπάρχει υποψία επιβεβαιώθηκε απο διαφορετικές πήγες μάλιστα ! φτάνει να είσαι μη συμβατικός τύπος και να μην βλέπεις μονο ανθρωποκεντρικά και οπως σου έμαθαν τα πράγματα.

Σύμφωνα με πηγές από τις αμερικανικές στρατιωτικές υπηρεσίες, ο πρόεδρος Ντουάιτ Αϊζενχάουερ (Άικ) ήταν ο πρώτος ηγέτης που είχε άμεση επαφή με εξωγήινους. Συναντήθηκε μαζί τους στις 20 Φεβρουαρίου 1954 μέσα στην αεροπορική βάση Edwards, παρουσία του επισκόπου Λος Άντζελες Τζέιμς Μακιντάιρ, που ήταν τοποτηρητής του Βατικανού στις ΗΠΑ!

Στη συνάντηση λέγεται ότι εμφανίστηκαν ανθρωπόμορφοι εξωγήινοι από τον αστερισμό των Πλειάδων(γνωστός απο την αρχαιότητα), χλωμοί με άσπρα μαλλιά, γαλανά μάτια και άχρωμα χείλη. Έτσι, αποκλήθηκαν «Βόρειοι» (Nordic) επειδή έμοιαζαν πολύ με Νορβηγούς, Ισλανδούς ή Σουηδούς! Αυτοί προειδοποίησαν τον Άικ για τους κινδύνους που έκρυβε η παρουσία μιας άλλης φυλής εξωγήινων, των «Γκρίζων» που έγιναν γνωστοί από το βίντεο του Ρόσγουελ.

Ο Αϊζενχάουερ φέρεται να τους ζήτησε να παραχωρήσουν στις ΗΠΑ την τεχνολογία τους. Όμως, εκείνοι αρνήθηκαν λέγοντας ότι η ανθρωπότητα δεν ήταν ακόμη έτοιμη να δεχτεί τέτοια γνώση και ότι η χρήση της θα οδηγούσε στην καταστροφή της Γης!

Οι «Βόρειοι» πρόσφεραν μόνο πνευματική ανάπτυξη που θα βοηθούσε να ζήσουν ειρηνικά οι γήινοι και ζήτησαν να καταστρέψουν οι κυβερνήσεις τα πυρηνικά τους οπλοστάσια και να ενδιαφερθούν άμεσα για το περιβάλλον… Ωστόσο, ο Αμερικανός ηγέτης ενδιαφερόταν μόνο για την ασφάλεια της χώρας του κι έτσι η συμφωνία συνεργασίας δεν έγινε ποτέ! Η «επίσκεψη από τα αστέρια» φαίνεται ότι προκάλεσε το ενδιαφέρον της Αγίας Έδρας!

Σύμφωνα με τον Ιταλό ερευνητή Κριστόφορο Μπαρμπάτο, ο επίσκοπος του Λος Άντζελες ενημέρωσε άμεσα τον Πάπα Πίο τον 12ο. Τότε εκείνος αποφάσισε να ιδρύσει την Υπηρεσία Πληροφοριών του Βατικανού (S.I.V.), που θα αναλάμβανε να τον φέρει σε επαφή με τους «Βόρειους».

Βέβαια, η Καθολική εκκλησία αρνείται επισήμως την ύπαρξη της υπηρεσίας.
Πάντως, οι πηγές του Μπαρμπάτο επιμένουν ότι η υπηρεσία αυτή, που επανδρώνεται αποκλειστικά από Ιησουίτες μοναχούς, οργάνωσε την συνεργασία με τις ΗΠΑ στις επαφές με όντα από το διάστημα.

Υποστηρίζει, μάλιστα, ότι η S.I.V. οδήγησε σε τουλάχιστον δύο συναντήσεις του Πάπα με τους φιλικούς εξωγήινους, στην παπική Ακαδημία Επιστημών στους κήπους του Βατικανού!(το Βατικανό κρύβει κρανιά εξωγήινων !)

Οι πληροφορίες που έδωσαν, ειδικά για την επικινδυνότητα της εξωγήινης φυλής των «Γκρίζων»(σημείωση εδώ υπάρχουν και απο αλλες πήγες οτι αυτη η φυλή ειναι άκρως επικίνδυνη σατανική ), περιλαμβάνονται σε έναν φάκελο με τα κωδικό «secretum Omega» που καλύπτεται από το υψηλότερο επίπεδο ασφαλείας! Δεν αναφέρεται, όμως, αν παραχώρησαν στο Βατικανό μέρος της προηγμένης γνώσης τους…Αναζητώντας συμμάχους και νέα όπλα, ο Αμερικανός πρόεδρος φέρεται να συναντήθηκε και με τους «Γκρίζους» στην βάση Holloman στα τέλη του 1954! Οι εκπρόσωποι αυτής της φυλής ισχυρίστηκαν ότι προέρχονται από τον κόκκινο πλανήτη Betelgeuse -τον Α στον αστερισμό του Ωρίωνα- που απέχει 640 έτη φωτός από τη Γη.

Εξήγησαν ότι ο πλανήτης τους αργοπεθαίνει και σύντομα δεν θα είναι κατοικήσιμος. Αυτό το επιβεβαίωσαν οι γήινοι επιστήμονες οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ο Betelgeuse συρρικνώνεται με μεγάλη ταχύτητα. Τόσο που, το αργότερο σε χίλια χρόνια, θα εκραγεί σαν σούπερ νόβα με λάμψη που θα καλύψει αυτή της Σελήνης και θα δώσει τη θέση του σε μια «μαύρη τρύπα»!

Έτσι, ζήτησαν να παραμείνουν στη Γη και δέχθηκαν να προσφέρουν αποκλειστικά στις ΗΠΑ την τεχνολογία τους ως αντάλλαγμα, αρκεί να τους δινόταν η άδεια να παίρνουν κρυφά «μερικές δεκάδες γήινων για επιστημονική εξέταση» με τον όρο ότι θα τους επέστρεφαν!

Ο Αϊζενχάουερ φέρεται να δέχθηκε κι έτσι εξηγείται η ραγδαία εξέλιξη της πολεμικής μηχανής των ΗΠΑ με τα «αόρατα» αεροσκάφη τύπου Stealth και όχι μόνο! Έτσι εξηγούνται και οι καταγγελίες για απαγωγές από εξωγήινους, που συμβαίνουν κατά κύριο λόγο στις ΗΠΑ! Ωστόσο, οι Αμερικανοί δεν άργησαν να αντιληφθούν ότι οι «επισκέπτες από το Διάστημα» δεν τηρούσαν τους όρους της συμφωνίας…Όχι μόνο πλήθαιναν διαρκώς οι καταγγελίες για «απαγωγές», αλλά και τα θύματα δεν επέστρεφαν ποτέ! Οι προειδοποιήσεις των «Βόρειων», που όμως είχαν διακόψει πια κάθε επαφή, άρχισαν να γίνονται πραγματικότητα.

Τελικά, τον Οκτώβριο του 1955, ο γνωστός στρατηγός Ντάγκλας Μακάρθουρ είπε τα πράγματα με το όνομά τους λένε κάποιοι:Όλα τα έθνη πρέπει να ενωθούν, γιατί ο επόμενος πόλεμος θα είναι διαπλανητικός! αυτο το είπε ο στρατηγός του Αϊζενχάουερ, είμαστε στο 1955 10 χρονιά μετά το τέλος του δεύτερο παγκοσμίου πόλεμου, του οποίου με το όνομα του ειχαν δημιουργεί στρατόπεδα θανάτου στην τριπλά κατεχόμενη Γερμανία - Στρατόπεδα Αϊζενχάουερ είχαν σχεδιαστεί με ένα σκοπό:Τον μαζικό θάνατο εκατομμυρίων Γερμανών οι οποίοι είχαν επαφές με αυτο το είδος εξωγήινων, για όσους μπορούν να πιάσουν το υπονοούμενο, μικρή βοήθεια η ελιτ δημιούργησε τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο κατα της Γερμανίας και οχι το αντίστροφο που λενε οι κήρυκες του ψεύδους στο πόπολο μέρα νύχτα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications