Επίθεση στην Κοζάνη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 56χρονος - Το ιατρικό ανακοινωθέν

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας των τριών τραυματιών από την επίθεση στη ΔΟΥ Κοζάνης εξέδωσε το νοσοκομείο «Παπανικολάου».

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν εξέδωσε το νοσοκομείο «Παπανικολάου» για την κατάσταση της υγείας των τριών τραυματιών από επίθεση με τσεκούρι στην εφορία Κοζάνης.

Σε πιο σοβαρή κατάσταση φαίνεται να είναι ο 56χρονος και η 67χρονη που δέχτηκαν σειρά χτυπημάτων από τσεκούρι σε διάφορα σημεία του σώματός τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο 56χρονος νοσηλεύεται στη Β' Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Με μηχανική υποστήριξη. Έχει υποβληθεί σε σοβαρές νευροχειρουργικές επεμβάσεις. Η κατάσταση του παραμένει κρίσιμη λόγω βαρύτατων βλαβών στον εγκέφαλο. Εμφανίζει μικρά σημεία βελτίωσης. Οι θεράποντες ιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία.

Η 67χρονη νοσηλεύεται επίσης στη Β' Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με μηχανική υποστήριξη. Παρουσιάζει σταδιακά μικρές βελτιώσεις. Η κατάσταση της είναι σοβαρή και η εξέλιξη της θα κριθεί μετά από νευροχειρουργική και γναθοχειρουργική εκτίμηση κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου.

Τέλος, η 47χρονη νοσηλεύεται ακόμα στη Νευροχειρουργική Κλινική. Η γενική της κατάσταση είναι σταθερή και διαφεύγει τον κίνδυνο. Είναι υπό στενή ιατρική παρακολούθηση.

Αντιδράσεις για τη δημοσιοποίηση βίντεο της στιγμής της επίθεσης

Εισαγγελική παρέμβαση ζήτησε η αστυνομία για να διερευνηθεί πώς διέρρευσε το βίντεο από την επίθεση με τσεκούρι στην Κοζάνη. Η παρέμβαση έρχεται έπειτα από αντιδράσεις που προκάλεσε η δημοσιοποίηση βίντεο που παρουσιάζει καρέ-καρέ την επίθεση με τσεκούρι στην εφορία Κοζάνης, η οποία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης.

Συγκεκριμένα ο προϊστάμενος της ΔΟΥ Κοζάνης, Ιωάννης Ποδιώτης, φέρεται να προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου το βίντεο να «κατέβει» από το διαδίκτυο, ερχόμενος σε επαφή με την αστυνομία, την εισαγγελία και την ΕΣΗΕΑ, όπως μετέδωσε το kozan.gr.

Η δημοσιοποίηση του βίντεο προκάλεσε επίσης την ενόχληση συγγενών των ανθρώπων που τραυματίστηκαν κατά την επίθεση στην εφορία. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, οι συγγενείς τηλεφώνησαν στον προϊστάμενο της ΔΟΥ και ζήτησαν να μάθουν πώς διέρρευσε το επίμαχο βίντεο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications