Πυραμίδες - Τα μυστήρια  και η  ταινία stargate που δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα

Πριν βάλουν κομμουνιστές στην ΕΡΤ που ουδεμιά σχέση έχουν με θέματα αναζήτησης, έβαζαν και κανένα ντοκιμαντέρ της προκοπής, το κακό ειναι ότι έτσι πλέον είναι και πολλοί Νεοέλληνες, δείγμα ότι το επίπεδο τους έχει φτάσει υπό του πατώματος κάτι που φαίνεται και από τι σελίδες διαβάζουν στο ίντερνετ.

Όσο πέφτει το νοητικό επίπεδο τους γίνονται περισσότερο βάρβαροι, για αυτο η κοινωνία ειναι ένα μπάχαλο ζούγκλα στην κυριολεξία,και τα κοπάδια αρκούνται σε ότι τους λένε στα σχολεια τα ΜΜΕ και οι έγκυρες πηγές τους, η αναζήτηση πέρα από τα συνηθισμένα της εναλλακτικής πληροφορίας και οι εφευρέσεις ηταν και ειναι προνόμιο των έξυπνων, των δίκαιων και των ευγενών βλεπε τον Tesla ηταν αγαθός σε υπερβολικό βαθμό, και ακριβώς επειδή έχουν χαμηλό νοητικό επίπεδο πιστεύουν ηλιθιότητες ...

Όχι μονο τις πιστεύουν τις λένε και στους άλλους ως άποψη τους δηλαδή άγνοια τους για να το παίξουν έξυπνοι, και γίνεται ένας φαύλος κύκλος, τι να κάτσεις να πεις σε ενα πρόβατο που ότι του πεις έξω από τον στάβλο του λέει το θεωρίες συνωμοσίας όπως το έχει μάθει ο τσοπάνης? το να μιλάει ένα άτομο για τέτοια θέματα που σε όλη την ζωή του το μονο που τον ενδιαφέρει ειναι να έχει λεφτα εξουσία καλοπέραση ποδόσφαιρο λέγοντας άπλα θεωρίες συνωμοσίας σε ξεπερνάει .

Είναι σαν να μιλάς όντως σε πρόβατο με δυο ποδιά, το πρόβλημα ειναι ότι δεν ειναι άπλα μειωμένης νοημοσύνης, αλλα ειναι και αδίσταχτοι ταυτόχρονα, φαντάσου αυτούς το 1800 να τους έλεγες ότι στο μέλλον θα έφτιαχναν σιδερένια πουλιά που θα πετούσαν! ουγκ! τι θεωρίες συνωμοσίας ειναι αυτές? αυτοι ζουν ανάμεσα σας και πάνε την κοινωνία στο πάτο αφου ρίχνουν το νοητικό επίπεδο και στους άλλους να ειναι σαν αυτούς, αν ηταν μονο αυτοί στην Γη ακόμη σε σπηλιές θα ηταν όπως ηταν οι προγονοί τους, και ειναι έτσι κυρίως λόγο ράτσας, και τα παραμυθία που σας λένε ότι ειναι όλοι ίδιοι και ίσοι άλλου, και χρόνο με το χρόνο πέφτει το επίπεδο του όχλου κάτι που βλέπεις παντού στην κοινωνία .

Η ταινία stargate δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα, όταν δείχνει ορδές γκοιμ δούλους να βλέπουν ως θεούς αυτούς που φορούσαν μάσκα και είχαν τεχνολογία,ακριβώς όπως θα έβλεπαν τους εξωγήινους ακόμη και αν δεν ηταν άνθρωποι:

Υπάρχει μια πληροφορία οτι ειχαν έρθει απο άλλου στην Γη εξωγήινοι οχι των ερπετών αλλα ουδέτερη φυλή για να βγαλουν χρυσό στην Αφρική αλλα λόγο οτι ήθελαν εργάτες δούλους να δουλεύουν και δεν υπήρχαν έφτιαξαν δούλους γενετικά και φεύγοντας τους παράτησαν εδω στην Γη...

Άλλα και πάλι γιατί τους εκαναν με ανθρωπινή μορφή? μήπως εκεινη την εποχη υπήρχε ήδη άλλη φυλή ανθρώπων στην Γη και δανείστηκαν το DNA για να φτιάξουν τους δούλους τους? και ποιοι εξωγήινοι ειναι ανθρωπινής μορφής, που είτε ηταν εδώ στην Γη , είτε άλλου και που αντέγραψαν? μαντέψτε!

Όμοιος και στην Κίνα που επίσης λέγεται ότι έπεσε ένα σκάφος στην γη και έμειναν εδώ στην Γη γιατί δεν μπορούσαν να φύγουν , με αλλα λογία ειναι σαν διάφορες ράτσες εξωγήινων να δημιούργησαν διάφορες φυλές ανθρώπων ώστε να μοιάζουν με τους άλλους που ηταν ήδη στην Γη , αυτο εξηγεί και το γεγονός γιατί υπάρχουν τόσες ράτσες στην Γη, ακόμη και το παραμύθι που λένε για την καταγωγή απο μαϊμούδες εκτός ότι δεν στέκει, ακόμη και σε αυτή την περίπτωση θα υπήρχε μονο ένας γένος...

Εδώ μπαίνουν αλλα στην μέση δεδομένου ότι ο όχλος δεν έχει ιδέα καν τι ειναι ο άνθρωπος! και αν ρωτήσεις τους δήθεν ειδικούς επίσης θα πουν μονο τις ηλιθιότητες που τους έμαθαν σε σχόλες.....Και όλα επι σκοπού.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications