Αίγυπτος: Στη φυλακή χορεύτρια της κοιλιάς μετά από προκλητικό βίντεο στο TikTok (βίντεο)

Στη φυλακή αναμένεται να οδηγηθεί μία χορεύτρια της κοιλιάς στην Αίγυπτο, με την κατηγορία της «ακολασίας» στο βίντεο που δημοσίευσε στην παγκόσμια εφαρμογή, TikTok.

Η 42χρονη Sama el-Masry φυλακίστηκε για τρία χρόνια με την κατηγορία ότι υποκίνησε “ακολασία” σε ένα βίντεο του TikTok, ενώ της επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο 16.500 ευρώ.

Η χορεύτρια της κοιλιάς συνελήφθη τον Απρίλιο κατά τη διάρκεια έρευνας που πραγματοποιούσαν οι Αρχές σε βίντεο και φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θεωρούνται ως «σ@ξουαλικά υπονοούμενα».

Η Sama el-Masry υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα υποκλοπής δεδομένων
Η 42χρονη αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας ότι το περιεχόμενο αυτό ήταν προϊόν υποκλοπής από το τηλέφωνό της και κάποιος το δημοσίευσε χωρίς την άδεια της. Ωστόσο, το δικαστήριο δεν φάνηκε να πείστηκε και αποφάσισε ότι παραβίασε τις οικογενειακές αρχές και αξίες και χρησιμοποίησε τα social media με σκοπό “τη διάπραξη ανηθικοτήτων”.

Να ελεγχθεί και η συμπεριφορά και άλλων γυναικών
«Υπάρχει μια τεράστια διαφορά μεταξύ ελευθερίας και ακολασίας», δήλωσε ο βουλευτής Τζον Ταλάτ, ο οποίος αιτήθηκε το περιστατικό να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, ενώ παράλληλα τόνισε ότι και άλλες γυναίκες-χρήστες του TikTok, θα πρέπει να ελεγχθούν για παρόμοια συμπεριφορά.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο βουλευτής, οι influencers καταστρέφουν τις οικογενειακές αξίες και τις παραδόσεις, κάτι που απαγορεύεται από το νόμο και το σύνταγμα της χώρας.Σύμφωνα με πληροφορίες, η 42χρονη El-Masry σχεδιάζει να ασκήσει έφεση.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications