Ο δικηγόρος της 33χρονης καταθέτει μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο για τα υβριστικά σχόλια στο Facebook

Μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τα υβριστικά σχόλια που έγραψαν στο προφίλ του στο facebook μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι κάνει ένα μικρό δώρο στην 10χρονη Μαρκέλλα καταθέτει τη Δευτέρα ο δικηγόρος της 33χρονης, Βασίλης Νουλέζας.

«Τη Δευτέρα 29/6 θα καταθέσω μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου με πλήρη στοιχεία για όσα υβριστικά, προσβλητικά, μειωτικά της τιμής και υπόληψης μου σχόλια εγράφησαν στο προφίλ μου στην εφαρμογή Facebook που θα κοινοποιηθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ώστε να παρέμβει ζητώντας την άσκηση ποινικής δίωξης για τις σε βάρος μου τελεσθείσες άδικες πράξεις αλλά και την λήψη μέτρων», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στο προφίλ του στο facebook ο κ. Νουλέζας.

«Όσοι σχολιάζοντας με ονειδιστικές βαρύτατες φράσεις και χαρακτηρισμούς την άσκηση του υπερασπιστικού καθήκοντος μου στην υπόθεση της 33χρονης ΕΜ τέλεσαν απρόκλητα υπαίτια και αξιόποινα τα αδικήματα της εξύβρισης και συκοφαντικής δυσφήμισης σε βάρος μου θα διωχθούν ποινικά», συμπληρώνει στην ανάρτησή του και καταλήγει: «Θα υποστούν τις συνέπειες του Νόμου.

Επιπλέον θα εγερθεί εναντίον τους εφόσον εντοπισθούν αγωγή αδικοπραξιας [Αρθρου 914ΑΚ ]για την χρηματική ικανοποίηση της προκληθείσης από την αδικοπρακτική συμπεριφορά τους ηθικής βλάβης μου. Θα καταγγείλλω επίσης όσα Sites φιλοξένησαν υβριστικά σχόλια. Η ανοχή στον διαδικτυακό κανιβαλισμό, στην ασυδοσία την χυδαιότητα και τις ύβρεις, τέλος!».

paradrasi.gr

ΥΓ: O φερόμενος εισαγγελέας και η φερόμενη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος στο διαδικτυακό κανιβαλισμό και στην ασυδοσία των συμμοριτών, οχι μονο δεν κάνουν παρέμβαση, αλλα δεν γίνεται και τίποτα ακόμη και αγωγές να κάνουν...!!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications