Πέτσας: Αυτοί που δεν συμμετείχαν στην καμπάνια Μένουμε σπίτι ήταν Μέσα που διακινούν fake news

Απολογητικός και αμήχανος εμφανίστηκε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στην τηλεόραση του OPEN, όταν ρωτήθηκε για το που πήγαν τα λεφτά της διαφημιστικής δαπάνης “Μένουμε Σπίτι”.

«Πήραμε μια δύσκολη, γρήγορη απόφαση να ενημερώσουμε τους πολίτες στην φάση που επιβάλλαμε τα περιοριστικά μέτρα το Μάρτιο. Ήταν κομβικό να έχουμε έγκαιρη ενημέρωση. Η έγκαιρη ενημέρωση έσωσε ζωές. 1232 ΜΜΕ συμμετείχαν στην καμπάνια. Δεν καταλαβαίνω πως υπάρχει ζήτημα εδώ ότι δίνουμε σε κάποιους μόνο αυτούς που επιθυμούμε»

«Δεν υπάρχει καμία πολιτική σκοπιμότητα πίσω από την επιλογή των Μέσων που συμμετείχαν στην εκστρατεία ενημέρωσης και οι καλές εφημερίδες που αναφέρετε συμμετείχαν».

«Αυτοί που δεν συμμετείχαν ήταν Μέσα που διακινούν fake news ή προκαλούν σύγχυση στο κοινό. Απάντησα σε ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι για παράδειγμα δεν μπορεί να συμμετέχει ένα μέσο στην καμπάνια που μιλά για «κορωδοϊό».

Από πότε η σωστή δημοσιογραφία πληρώνεται από το κράτος κ.Πέτσα, για να πει την αλήθεια στον κόσμο; Μήπως το κράτος πληρώνει τη δημοσιογραφία, για να πει τα ψέματα που θέλει η ίδια να περάσει στον κόσμο;

Ο σωστός δημοσιογράφος κύριε υπουργέ θα πει την αλήθεια στον κόσμο, όχι για να πάρει λεφτά από τον φορολογούμενο Έλληνα πολίτη, άλλα θα τη πει γιατί αυτή είναι η δουλειά του. Το ότι δώσατε 20.000.000 ευρώ από το δημόσιο χρήμα (λέφτα των Ελλήνων φορολογούμενων), για να πούνε την αλήθεια οι δημοσιογράφοι είναι ύποπτο.

Εμείς σαν δημοσιογραφικό σάιτ δε θέλουμε κύριε υπουργέ λεφτά από τον κόσμο, για να τον ενημερώσουμε και πως θα προστατευτεί από τον ιό και αν υπάρχει ή όχι ο ιός. Όσο για fake news και σύγχυση στο κοινό προκάλεσαν κάποιοι που τη μια του έλεγαν να μη φοράει μάσκα γιατί είναι επικίνδυνες για την υγεία του και την άλλη του έλεγαν ότι πρέπει να τις φοράει για να προστατευτεί από τον ιό… με αποτέλεσμα ο κόσμος να μη ξέρει τι να κάνει για να προστατευτεί… και όχι όσα από τα ΜΜΕ δε πήραν μέρος στη καμπάνια σας και ούτε βεβαίως λεφτά από το δημόσιο χρήμα.

Από pressproject

Ποιοι κρίνουν ποιοι διακινούν fake news τα ELLINIKA HOAXES?

https://drive.google.com/viewerng/viewer?url=http://img.dash.documentonews.gr/documento/filegrid/2020/06/10/5ee13f76825e6378ee07bfd2.pdf

Ένα απλό παράδειγμα ποιοι διακινούν fake news fake history επι χρονιά ποσά fake χωράνε σε ένα τίτλο σιδηρόδρομο ? ιδού :

Fake δήθεν Αθηναίοι διαδηλωτές που ηταν κομμουνιστες του ΕΠΟΝ
Fake ότι ηταν δήθεν 400 χιλιάδες, λένε ότι σκότωσαν μονο 30(!) άνοιξαν πυρ κατά 400 "χιλιάδων" και μονο 30 σκότωσαν? ούτε σε ταινίες δεν γίνονται αυτά! ένα μονο πολυβόλο MG 42 θα έπρεπε να είχε σκοτώσει τουλάχιστον 100 μιάσματα αφού ηταν 400 χιλιάδες όπως λένε!
Fake ότι φώναζαν υπέρ της Μακεδονίας, μάλιστα εμφανίζουν ως ηρωίδα μια συμμορίτισσα του εγκληματικού ΕΠΟΝ που τέθηκε εκτός νόμου με τον περιβόητο νόμο Ν.509 του 1947, ονόματι Μαρία Καρρά..Ο δε ελληνόφωνος Άρης Βελουχιώτης, έλεγε ότι η Ελλαδα ειμαι μεχρι την Λάμια...

Σήμα κατατεθέν αριστερών σελίδων: κακοί Γερμανοί και ήρωες κομμουνιστές... To ότι έχει μαζέψει 700.000 like από ζωντανά στο facebook πόσος ενδιαφέρει κάποιον σκεπτόμενο, με προωθήσεις και διαφημίσεις στο facebook και ορδές νεοελλήνων που δεν έχουν αφήσει σελίδα ελληνόφωνων που να μην έχουν πατήσει Like φυσικό και επόμενο ειναι, πόσος ενδιαφέρει και το γεγονός ότι οι 99 στους 100 Νεοέλληνες δεν έχουν ιδέα από αληθινή ιστορία αν και ειναι μόλις 80 χρονιά πριν , κακό του κεφαλιού τους, αυτοι νομιζουν ότι το θέμα ειναι άπλα ιστορικό και δεν έχει σχέση με το τι γίνεται σήμερα, επίσης τους έχουν κάνει να νομίζουν ότι όποιος λέει αληθειες ειναι δογματικός σαν αυτούς τύπου φασίστας και ένα σορό λέξεις ταμπέλες .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications