Βορίδης για παρακράτος στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ύπαρξη ενός παρακρατικού μηχανισμού, που είχε ως στόχο την πίεση και την εξόντωση όσων η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θεωρούσε ως αντίπαλους, πολιτικούς και μη, μαρτυρούν οι αποκαλύψεις των «Παραπολιτικών», σύμφωνα με τον Μάκη Βορίδη.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σχολίασε την υπόθεση που δημοσιοποίησε πρόσφατα η εφημερίδα, η οποία κάνει λόγο για παρακολουθήσεις των δημοσιογράφων Κουρτάκη-Τζένου.

«Για ποιο λόγο ένας εκδότης, τίθεται σε φυσική παρακολούθηση; Και για να το πω ανάποδα, πως θα φαινόταν εάν τώρα, μια δημόσια υπηρεσία ή υπηρεσία πληροφοριών έθετε σε παρακολούθηση τον αρχισυντάκτη της ‘’Αυγής’’;» διερωτήθηκε ο κ. Βορίδης.

Αναφορικά με τις διαδικασίες που κινήθηκαν για την σύλληψη των Κουρτάκη και Τζένου, περιέγραψε τι συμβαίνει συνήθως στις περιπτώσεις μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμιση και τι το… ειδικό έγινε στην προκειμένη περίπτωση.

«Πράγματι προβλέπεται η αυτόφωρη διαδικασία σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Ωστόσο, δεν ακολουθείται αυτή η διαδικασία. Κι αυτό, διότι, εάν οι Αστυνομικοί πραγματοποιούσαν αυτόφωρα για εξυβρίσεις και δυσφημίσεις, δεν θα έκαναν άλλη δουλειά κάθε μέρα» εξήγησε χαρακτηριστικά.

Ταυτόχρονα, ο κ. Βορίδης αναφέρθηκε στο γεγονός, ότι για να πραγματοποιηθεί η διαδικασία του αυτόφωρου σε βάρος των δύο δημοσιογράφων, η σύζυγος του Πάνου Καμμένου, Τζούλη, μιλά με ανώτατους αξιωματικούς της Αστυνομίας, «οι οποίοι της αναφέρουν τι ακριβώς έχουν κάνει».

«Ο πανικός των Αστυνομικών, για τις δυσμενείς επιπτώσεις που θα έχουν εάν δεν συλλάβουν τους δύο δημοσιογράφους είναι χαρακτηριστικός. Όλα αυτά, φανερώνουν για ακόμη μια φορά, ότι είχε φτιαχτεί ένα εργαλείο, ένας παρακρατικός μηχανισμός, στον οποίον συμμετείχαν υπουργοί, δημοσιογράφοι προσκείμενοι στην τότε κυβέρνηση, αξιωματούχοι της ΕΛ.ΑΣ., δικαστές και κομμάτια της διοίκησης με έναν σκοπό: Την εξόντωση του όποιου πολιτικού αντιπάλου της κυβέρνησης. Την εξόντωσή του σε επίπεδο δολοφονία χαρακτήρα, την δημιουργία ποινικών δικογραφιών και εν συνεχεία τη δίωξή τους, μέσα από τη δικαστική διαδικασία. Και μάλιστα, με ανυπόστατες κατηγορίες και με δίκες έωλες, μέχρι να διακυβεύεται ακόμα και η ίδια η ελευθερία τους», υπογράμμισε.

Δείτε το βίντεο:

el.gr

Post A Comment:

1 comment

georgiosείπε...

ο πρωτος και ο καλυτερος εισαι εσυ,βρε!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications