Avatar:H ταινία που περιεχέι κάτι που ούτε καν έχουν διανοηθεί οι μάζες - Στη Νέα Ζηλανδία ο Τζέιμς Κάμερον

Ο σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον ταξίδεψε στη Νέα Ζηλανδία, όπου στα μέσα Ιουνίου αναμένεται να αρχίσουν ξανά τα γυρίσματα των sequel της ταινίας Avatar.

Δύο μήνες αφότου σταμάτησε η παραγωγή λόγω της κρίσης του νέου κορωνοϊού, ο παραγωγός Τζον Λαντάου κοινοποίησε φωτογραφία του μαζί με τον Τζέιμς Κάμερον από την άφιξή τους στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ουέλλινγκτον.

Φορώντας προστατευτική μάσκα προσώπου, ο κινηματογραφικός παραγωγός επιβεβαίωσε ότι θα απομονωθούν για 14 ημέρες προτού ξεκινήσουν τα γυρίσματα. «Έφτασα στη Νέα Ζηλανδία. Η 14 ημερών εποπτευόμενη αυτο-απομόνωση από τις αρχές της χώρας ξεκινά» έγραψε ο Λαντάου.

Η Ζόι Σαλντάνα, η οποία υποδύεται τη Neytiri στο franchise επιστημονικής φαντασίας, σχολίασε: «Ο Θεός να σας έχει καλά όλους!!! Μου λείπετε τρελά!!».

Την περασμένη εβδομάδα, ο Λαντάου επιβεβαίωσε ότι το Avatar 2 και τα άλλα sequels θα είναι από τις πρώτες ταινίες που θα ξαναρχίσουν να γυρίζονται εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, με τα μέλη του καστ να επιστρέφουν στη Νέα Ζηλανδία αυτή την εβδομάδα.

Ο Τζέιμς Κάμερον (James Francis Cameron, 16 Αυγούστου 1954) είναι Καναδός σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός ταινιών. Έχει γράψει και σκηνοθετήσει τις ταινίες Ο Εξολοθρευτής (The Terminator, 1984), Άλιενς: Η Επιστροφή (Aliens, 1986), Η Άβυσσος (The Abyss, 1989), Εξολοθρευτής 2: Μέρα Κρίσης (Terminator 2: Judgment Day, 1991), Αληθινά Ψέματα (True Lies, 1994), Τιτανικός (Titanic, 1997) και Avatar (2009).

Οι περισσότερες ταινίες του περιέχουν δόσεις αληθείας, το από που έχει βρει αυτές τις γνώσεις ειναι άγνωστο, εκατομμύρια είχαν δει την ταινία Avatar το 2009 όταν έχεις άγνοια για μερικά πράγματα που συμβαίνουν στην Γη φυσικά και δεν θα καταλάβεις τίποτα από αυτή την ταινία,η οποία παρουσιάζει ως κακούς τους ανθρώπους αλλα το μυστικό ειναι άλλου, εκείνη την εποχή δεν είχες καν ίντερνετ για να δεις ότι κάτι δεν πάει καλά στο πλανήτη Γη, από το 2014 έως σημερα που έχεις μια εικόνα για το τι γίνεται στην Γη, διαπιστωθεί ότι κάτι που γίνεται στην πραγματικότητα μοιάζει με αυτό σε αυτή την ταινία ίσως να το ξέρει ο Κάμερον που έγραψε το σενάριο και δεν ειναι ο μόνος που ίσως ξέρει ακόμα και ο τίτλος δεν είναι τυχαίος αυτή η λέξη άβαταρ είναι γνωστή στους μύστες , εν συντομία η ιστορια έχει ως εξής :

Μέχρι το έτος 2154, το ανθρώπινο γένος έχει εξαντλήσει τους φυσικούς πόρους της Γης και έχει καταστρέψει τα οικοσυστήματά της. Η Διοίκηση Ανάπτυξης Αποθεμάτων (ΔΑΑ) θέλει να εξορύξει ένα πολύτιμο ορυκτό, το ουνομπταίνιο, στην Πανδώρα, ένα πυκνά δασωμένο κατοικήσιμο φεγγάρι που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από το γίγαντα Πολύφημο στο αστρικό σύστημα Άλφα Κενταύρου. Η Πανδώρα, της οποίας η ατμόσφαιρα είναι δηλητηριώδης για τους ανθρώπους, κατοικείται από τους Να'βι, ανθρωποειδή μπλε πλάσματα ύψους 3 μέτρων, οι οποίοι ζουν σε πλήρη αρμονία με τη φύση και λατρεύουν μια μητέρα θέα που ονομάζεται Έϊουα.

Για να εξερευνήσουν τη βιόσφαιρα της Πανδώρας, επιστήμονες χρησιμοποιούν υβρίδια ανθρώπων και Να'βι τα οποία αποκαλούν "avatar", τα οποία χειρίζονται ανθρώποι που ταιριάζουν γενετικά. Ο Κουάριτς οργανώνει ένα προληπτικό χτύπημα εναντίον του Δέντρου των Ψυχών, πιστεύοντας ότι η καταστροφή του θα κάμψει το ηθικό των Να'βι. Την παραμονή της μάχης, ο Τζέικ προσεύχεται στην Έϊουα μέσω του Δέντρου των Ψυχών.

-----------

Έχει σχέση με τους εξωγήινους και τα ερπετά τους στην Γη η ταινία, αλλα τα παρουσιάζει αντίστροφα. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε αυτά δεν ειναι για όλους ειδικά σε αυτούς που λένε το μασονικό "θεωρίες συνωμοσίας" .

Όσα δεν βλέπουν οι Νεοέλληνες τόσα χρονιά με το ίντερνετ (εκτός ότι διαβαζουν σελίδες ελληνόφωνων) τα λέμε σε επιλεγμένα άτομα συγκεκριμένου γένους, τις αλλες ράτσες πλέον μετά από αυτά που βρήκες μόλις σε 3-4 χρονιά, τις βλέπεις όπως τους βλέπουν οι ανθρωπινής μορφής κάλοι εξωγήινοι απο οπού έχει και καταγωγή/προέλευση ένα συγκρινόμενο γένος στην Γη ανεξάρτητου χωράς, το οποίο δεν έχει ιδέα για τίποτα γιατί έχει πέσει στο επίπεδο νεοελλήνων στην περίπτωση της Ελλάδας, παρ'ολα αυτά δεν έχει χάσει εντελώς την πνευματική ταυτότητα του .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications