Επίθεση με βιτριόλι: Τι κατέθεσε ο οδηγός ταξί που μετέφερε τη δράστιδα στην Καλλιθέα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα άλλα ακόμη να βρουν το κτήνος .

Οι έρευνες συνεχίζονται και σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, η "γυναίκα με τα μαύρα" που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη φέρεται να είχε "σκανάρει" και ελέγξει μέρες πριν από την επίθεση την περιοχή.

Επίθεση στην Ιωάννα: Πώς μετέφερε το βιτριόλι η μαυροφορεμένη Ο ταξιτζής που τη μετέφερε φέρεται να έχει πει στους αστυνομικούς ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είχε μισθώσει το ταξί για περισσότερες από μία ημέρες, δίνοντας έτσι ένα επιπλέον στοιχείο στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση.

Η δράστις κάλεσε την εταιρεία ταξί και συνεννοήθηκε το ταξί να την περιμένει κάθε πρωί σε απόσταση αναπνοής από την εταιρεία που εργαζόταν η 34χρονη. Ο οδηγός ταξί στην κατάθεσή του είπε πως η γυναίκα αυτή καθόταν πάντα πίσω από τη θέση του με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά της, επομένως δεν θα μπορούσε να την αναγνωρίσει.

Στο μεταξύ, σημαντικό ρόλο στις έρευνες εκτός από τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας, παίζει και η άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών, κάτι που μπορεί να δείξει και τον τρόπο ίσως που η δράστις μίσθωσε ταξί που την μετέφερε από το Παγκράτι στην περιοχή της Καλλιθέας, εκεί όπου επιτέθηκε στην Ιωάννα. Οι αρχές κινούνται με βάση και μαρτυρίες που εμπλέκουν και ηθικό αυτουργό στην υπόθεση.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications