«Πάγωσαν» οι Τούρκοι με τις δηλώσεις του Α/ΓΕΕΘΑ Κ. Φλώρου: Μας απείλησε! και λοιπά παραμυθία για Νεοέλληνες

Επειδή το παραμύθι με την “ναζι” Merkel και την "ναζιστική" Γερμανία που "επιβαλει μετρά στην Ελλάδα" και κάνει κουμάντο σε όλη την Ευρώπη, που έλεγαν όλοι ομαδικά (έτσι τους βρήκες όταν μπήκες στο ίντερνετ πρώτη φορά το 2014 ενώ από το 1945 η Γερμανία ειναι κράτος μαριονέτα), δεν πουλάει πια επιστράτευσαν την παλιά συνταγή ώστε να κρατούν το πόπολο φοβισμένο ότι θα γίνει πόλεμος Ελλάδας Τουρκιάς ...

Χαμός στα Τουρκικά ΜΜΕ
Eνοχλήθηκαν οι Τούρκοι από τις δηλώσεις του Α/ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου, ο οποίος για άλλη μία φορά πριν λίγες ημέρες έστειλε ηχηρό μήνυμα στους ''γείτονες''.

Οι Τούρκοι αναφέρονται συνέχεια στο Στρατηγό, κάτι που σημαίνει πως φοβούνται με όσα λέει. Έτσι χρειάζεται καθημερινά. Τα μηνύματα αυτά δεν είναι μόνο συμβολικά, αλλά και ουσιαστικά. Οι Τούρκοι πρέπει να ακούνε συνέχεια ότι είμαστε ενωμένοι και πως όποτε και εάν χρειαστεί, θα πάρουν την δέουσα απάντηση από τις Ελληνικές ΕΔ.

Αυτό το μήνυμα πρέπει να περνάει καθημερινά η Ελλάδα προς την Άγκυρα. Πρέπει να ξέρουν ότι κανείς δεν μπορεί να παίξει με τις ΕΔ, κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με την ελληνική πολεμική μηχανή! Τα Τουρκικά ΜΜΕ αναφέρονται στις δηλώσεις του Στρατηγού, ενώ κάνουν και ένα μίνι-αφιέρωμα στο πλούσιο βιογραφικό του.

Τι αναφέρουν: ''Οι κινήσεις της Τουρκίας ενοχλούν την Ελλάδα. Μάλιστα ο Έλληνας Α/ΓΕΕΘΑ προχώρησε στις εξής δηλώσεις.
Οι δεσμοί αυτών που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στην ιδέα που λέγεται ‘’Ειδικές Δυνάμεις’’ είναι ακατάλυτοι και δεν διαρρηγνύονται ποτέ. Είμαστε απόγονοι ευκλεών και γενναίων πολεμιστών. Η λαμπρή μας ηρωική παράδοση, θα πρέπει να συνεχιστεί. Ιδιαίτερα αυτήν την εποχή, που τα σύννεφα στη γειτονιά μας ολοένα πυκνώνουν και η γεωπολιτική σκακιέρα έχει πάρει φωτιά, πορευόμαστε με ακαταγώνιστη βούληση, εμπνεόμενοι από το παράδειγμά τους και την ύστατη θυσία των ηρώων μας, έτοιμοι να συντρίψουμε οποιονδήποτε επιβουλέα που θα κάνει το μοιραίο λάθος να μας υποτιμήσει.''
Ένα είναι σίγουρο, πως εμείς δεν θα μείνουμε μόνο στα λόγια, αλλά θα πραγματοποιήσουμε και όσα λέμε, σε αντίθεση με τους Τούρκους!

Πηγή pentapostagma.gr:

«Πάγωσαν» όλοι οι Τούρκοι και έχασαν τον ύπνο τους!! τρόμος επικρατεί σε όλη την Τουρκιά με τις δηλώσεις του Φλώρου, οι Τούρκοι ειναι έτοιμοι για επιστράτευση για να αντιμετωπίσουν την Ελλάδα με τα "υπέρ σύγχρονα όπλα" (ότι σαβούρα έχουν στην Αμερική την στέλνουν στην Ελλάδα) που θα συντρίψουν τον Τούρκικο στρατό ο οποιος στα αλήθεια έχει υπέρ-σύγχρονα όπλα που την προμηθεύει η Βρετανία από την εποχή του Κέμαλ.

Το άνωθεν Post στο pentapostagma.gr έχει 169 σχόλια που έτσι και κάτσει και τα διαβάσει κάνεις νοήμων ειναι σαν σχολιάζουν παιδιά 5 χρόνων, η ίδια αυτή "χριστιανό-πατριωτική σελίδα" ειναι σε αυτή την θέση στο Alexa όταν όλες οι ανεξάρτητες έχουν πτώση:

Αφού δεν έχει καμιά ενόχληση σε facebook και google από τους συμμορίτες, σε συνδυασμό ότι μεγάλη μερίδα του ελληνόφωνου πληθυσμού αρέσκεται να διαβάζει τέτοια, γιαυτό και ο κάθε πονηρός έχει φτιάξει μια σελίδα και παριστάνει τον πατριώτη με copy paste οτι βρει ένας εξ αυτών παλιά όταν του είπες να βαλει πηγή σε δικό μας άρθρο απείλησε ότι θα μας καταγγείλει ως αρνητές του Ολοκαυτώματος(!) πατριώτης αυτός κατα τα αλλα! που του γράφουν μάλιστα είσαι πραγματικός Έλληνας και τον υποστηρίζουν οι μάζες ενώ δεν έχει ούτε ένα δικό του άρθρο, αν ρωτήσεις όλους αυτούς που διαβάζουν pentapostagma επι χρονιά και αλλες τέτοιες παρόμοιες σελίδες τι έμαθαν από αυτές προφανώς δεν θα μπορούν να απαντήσουν και δεν ξέρω καμιά ανεξάρτητη σελίδα να βγαίνει στην αναζήτηση google και με εικόνες,και επίσης να κάνουν amp την σελίδα όπως οι καθεστωτικές όλως τυχαίως, όταν εμείς την κάναμε φιλική σε κινητά από το 2016 και μονο σου χωρίς να έχεις σπουδάσει προγραμματιστής αυτοί έτρωγαν βελανίδια.

Και από το 2015 έως σήμερα με το ίντερνετ ανακάλυψες πράγματα που ξεπερνούν την μέση νοημοσύνη του μέσου Νεοέλληνα με άμεσες επιπτώσεις στην προσωπική ζωή τους ειδικά γυναικών που ανήκουν σε συγκεκριμένο γένος (οι αληθινές απόγονες αρχαίων, που επίσης έχουν άγνοια χάριν σε τέτοιες "πατριωτικές σελίδες" και έγκυρες πήγες συμμοριτών), αλλα μεγάλη μερίδα του ελληνόφωνου πληθυσμού αρέσκεται να ακούει και να διαβάζει ηλιθιότητες και χαζομάρες και όλοι μαζί εκφυλίζουν τα πάντα, αυτοί ειναι απόγονοι αρχαίων με "καθαρό ελληνικό DNA" που ανάγκασαν τους "φιλόσοφους" (δηλαδή τους μύστες) να αυτοκτονήσουν/φύγουν απο το φυσικό κόσμο σας για να μην βλέπουν τα χάλια τους. Τον Λιαντίνη πχ τον σκότωσαν όλοι αυτοί οι ηλίθιοι που οχι μονο διαβαζουν έγκυρες πήγες με ηλιθιότητες που θεωρούν σημαντικές αλλα πάνε την κοινωνία στο πάτο η ίδια η ύπαρξη τους μέσα σε αυτήν...

Ο λόγος που δεν ενοχλούν τέτοιες σελίδες ειναι γιατί κρατούν τον όχλο σε καταστολή και δεν λέτε τίποτα άλλο από αυτά που λένε οι έγκυρες πήγες τους και η θεία σας η Ευτέρπη, ενώ όσες σελίδες δεν λένε τα κλασικά που λένε όλοι ειναι "επικίνδυνες" για το matrix τους, και συνεχεία δέχονται κάθε είδους πόλεμο με τελευταία μηδαμινή απήχηση στο facebook αφου πρώτα εχουν μαζέψει τον όχλο ως κοπάδια αιγοπροβάτων σε έγκυρες πήγες τους, άντε να πεις τωρα στην κυρα Σούλα που σε όλη την ζωή της ξέρει ότι την έμαθαν στα σχολειά οι έγκυρες πήγες τύπου "μηχανή του χρόνου" και τέτοιες πατριωτικές σελίδες τύπου pentapostagma, ότι ξέρει την ιστορία από την ανάποδη, δηλαδή τα ακριβώς αντίθετα, όταν όλοι οι ηλίθιοι γύρο της λένε τα ίδια εσύ θα φανείς ο κακός .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications