Επίθεση με βιτριόλι: Πρόκειται για επαγγελματικό πληρωμένο συμβόλαιό

Δεν αποκλείεται κανένα σενάριο για την ταυτότητα της μαυροφορεμένης γυναίκας, ενώ είναι πολύ σοβαρό το ενδεχόμενο να πρόκειται για πληρωμένο συμβόλαιο, όπως αναφέρει ο δικηγόρος της 34χρονης, αυτό που δεν αναφέρει και ούτε γνωρίζεις κανένας (αυτα γίνονται όταν διαβάζεις έγκυρες πήγες και νεοελλήνων ), ειναι κατι άλλο και υπάρχουν δυο στοιχειά για αυτό, και επίσης αυτός θα ειναι ο λόγος που ειναι πολύ πιθανό να μην βρεθούν οι δράστες, προς το παρόν κρατούμε σιγή επι θέματος .

Ο δικηγόρος της άτυχης κοπέλας, Απόστολος Λύτρας, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης καλεσμένος στην εκπομπή "Μεσάνυχτα" και μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις της συγκλονιστικής αυτής υπόθεσης.

Ο κ. Λύτρας δεν απέκλεισε κανένα σενάριο αναφορικά με την ταυτότητα της δράστιδας. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, η αστυνομία εξετάζει σοβαρά το σενάριο να πρόκειται για επαγγελματικό πληρωμένο συμβόλαιο. Όπως είπε ο κ. Λύτρας, η Ιωάννα δεν έχει δει ακόμα το πρόσωπό της αλλά αντιλήφθηκε τη ζημιά όταν είδε τα εγκαύματα το χέρι της.

"Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κανένα σενάριο για την ταυτότητα της μαυροφορεμένης γυναίκας. Άποψή μου είναι ότι αυτή η γυναίκα αποδεχόταν και το ενδεχόμενο να σκοτώσει την Ιωάννα. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι γνώριζε πολύ καλά το χώρο εργασίας της Ιωάννας. Είμαι σίγουρος ότι είχε ξαναπάει και είχε μελετήσει τον τρόπο με τον οποίο μπόρεσε να διαφύγει χωρίς να γίνει αντιληπτή μετά την επίθεση με το καυστικό υγρό που έριξε στην Ιωάννα. Η αστυνομία εξετάζει και το σενάριο να είναι πράγματι ένα επαγγελματικό πληρωμένο συμβόλαιο-χτύπημα. Ούτε αυτό μου κάνει εντύπωση αν αύριο μεθαύριο βρεθεί η δράστις του εγκλήματος και φανεί ότι κάποιος άλλος την έβαλε να κάνει αυτή την πράξη", ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Η κοπέλα δεν είχε διαφορές με κανέναν και δεν είχε δεχθεί απειλές. Η Ιωάννα πραγματικά απορεί ποιος ή ποια ήθελε να της κάνει τόσο μεγάλο κακό. Συνέχεια με ρωτάει για τις έρευνες της αστυνομίας και πιστεύω ότι η Ιωάννα δεν έχει κανένα απολύτως λόγο να κρύψει το οτιδήποτε από τους δικηγόρους της και την αστυνομία. Θεωρώ ότι είναι αδιανόητα κάποια σχόλια κυρίως γυναικών που δικαιολογούν τη δράστιδα και αυτό μου δημιουργεί μεγάλη λύπη. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην Ελληνική αστυνομία και θέλω να πιστεύω ότι θα βρεθεί η δράστης. Θεωρώ όμως ότι έχουν περάσει πολλές μέρες και αν βρεθεί κάτι θα είναι από την άρση απορρήτου των τηλεφώνων", πρόσθεσε ο κ. Λύτρας.

Αναφορικά με τα εγκαύματα που της προκάλεσε το καυστικό υγρό εξηγεί: "Έχει καεί το 93% του προσώπου της και το 20% του σώματός της. Η ποσότητα του καυστικού υγρού ήταν πολύ μεγάλη. Η Ιωάννα δεν έχει δει το πρόσωπό της και αντιλήφθηκε τη ζημιά στο πρόσωπο όταν είδε το χέρι της. Θα μείνει αρκετό διάστημα μέσα στο νοσοκομείο, οι γιατροί κάνουν μεγάλες προσπάθειες να μην χάσει την όρασή της από το αριστερό μάτι".

"Η προανάκριση είναι μυστική και έχουν εξεταστεί αρκετά άτομα για αυτή την υπόθεση. Νομίζω ότι έχουν καταθέσει 22 άτομα μέχρι στιγμής και αυτό που περιμένει η αστυνομία είναι να βρει στοιχεία από κάμερες ασφαλείας που να συνδέουν τη δράστιδα με το έγκλημα", σημείωσε ο δικηγόρος.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications