Πέθανε 14χρονη σε πάρτι συμμαθήτριάς της από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και ούτε μια συγγνώμη

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται η υπόθεση της 14χρονης Κατερίνας από τη Σαντορίνη που πέρσι τον Μάιο πέθανε σε πάρτι συμμαθήτριάς της από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Η μητέρα της ξεσπά και ζητεί να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για τον χαμό του παιδιού της.

“Την έπαιρνα εγώ κατά τις 10.15 και δεν το πιάνανε κανένας. Πήρα, πήρα, ξαναπήρα, μετά μου είπαν ότι ήταν τουαλέτα. Μετά από κανένα τέταρτο με ξαναπαίρνουν και μου λένε το παιδί το πάμε στο νοσοκομείο. Ε...και πήγα και ήταν νεκρό. Και είπαν οι γιατροί ότι άργησαν το παιδί να το πάνε” είπε η μητέρα του άτυχου κοριτσιού.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Σωκράτη Τσαντίρη, διαπιστώθηκε συγκέντρωση οινοπνεύματος μεγαλύτερη των 3,5 γραμμαρίων ανά λίτρο αίματος. Η κατανάλωση ήταν εξαιρετικά μεγάλη και συνδέεται αιτιωδώς με τον θάνατο. Όπως αποκαλύφθηκε οι συμμαθητές της, χωρίς να αντιλαμβάνονται πως το κορίτσι κινδύνευε, την άφησαν μόνη της, ξαπλωμένη και συνέχισαν το πάρτι. Η μητέρα της, από την πρώτη στιγμή καταγγέλλει, πως τα παιδιά δεν είχαν καμία επίβλεψη, καθώς οι γονείς της εορτάζουσας έλειπαν από το σπίτι.

“Ούτε μία συγνώμη, τίποτα. Είπαν ότι ήταν ένα απλό πάρτι και αυτά ότι δεν είχαν ποτά και ότι θα γύρναγαν σε δύο ωρίστες, που σε δύο ωρίτσες δεν είχανε γυρίσει γιατί, αν γυρνάγανε θα τα βλέπανε. Και από ότι είπε ο πατέρας δεν ήταν υποχρεωμένος, να κοιτάει άλλα παιδιά” είπε η μητέρα της 14χρονης.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειας, η άτυχη Κατερίνα ήταν πάνω από μία ώρα λιπόθυμη είχε χάσει τις αισθήσεις της και δεν μεταφέρθηκε έγκαιρα στο νοσοκομείο για να τις δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications