Απόπειρα Πραξικοπήματος Στις ΗΠΑ Διαδηλωτές Επιτίθενται Σε Στρατιωτικές Βάσεις Για Να Κλέψουν Οπλισμό!

Σύμφωνα με Ρωσικό site ειδήσεων, διαδηλωτές ξεκίνησαν μια επίθεση στη Στρατιωτική Αεροπορική βάση των ΗΠΑ στη Βόρεια Ντακότα.

Οι διαδηλωτές που διαμαρτύρονται για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ, φέρονται ότι επιτέθηκαν την Δευτέρα το πρωί στην Αεροπορική βάση Grand Forks στη Βόρεια Ντακότα, όπου σκοτώθηκαν δύο Στρατιωτικοί.

Σύμφωνα με τα κοινωνικά δίκτυα, η επίθεση στην Αεροπορική βάση Grand Forks συνδέεται με μια προσπάθεια κατάσχεσης όπλων, από τους διαδηλωτές, επιπλέον, η διοίκηση της Αμερικανικής Αεροπορικής βάσης, προσπαθεί να κρύψει αυτό το περιστατικό με κάθε δυνατό τρόπο, καθώς η κατάσταση μπορεί να επιδεινωθεί σοβαρά.

Μεγάλος φόβος υπάρχει ότι τέτοιες επιθέσεις σε Αμερικανικές Στρατιωτικές βάσεις, είναι δυνατόν να έχουν γίνει και σε άλλες Πολιτείες των ΗΠΑ, με τις Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ να Βλέπουν πίσω να κρύβεται δάκτυλος όχι του συνήθους υπόπτου που είναι η Ρωσία, αλλά τα social media κοινωνικής δικτύωσης, που επιθυμούν την ανατροπή και πτώση του Ντόναλντ Τράμπ, όπως πχ Facebook-twitter!

Περίεργο ρόλο παίζει και το περιβάλλον του Τζωρτζ Σόρος, μαζί με τους Κλίντον, και την πρώην σύμβουλο εθνικής ασφάλειας επί προεδρίας Μπαράκ Ομπάμα, Σούζαν Ράις, που υποστήριξε σε συνέντευξή της, ότι πίσω από τις βίαιες διαδηλώσεις στις ΗΠΑ βρίσκονται οι Ρώσοι!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης
email: spyros.priftis76@yahoo.gr

priftisnews

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications