Επίθεση με βιτριόλι – συγκλονιστική μαρτυρία: «Ακούσαμε φωνές, μία συνάδελφος έτρεμε και έκλαιγε»

Συγκλονιστική μαρτυρία από συνάδελφο της 34χρονης Ιωάννας. Ο Άνδρας αποκάλυψε πώς έμαθαν οι συνάδελφοί της, τα όσα τραγικά έγιναν την ημέρα της επίθεσης.Επίθεση με βιτριόλι – συγκλονιστική μαρτυρία: «Ακούσαμε φωνές, μία συνάδελφος έτρεμε και έκλαιγε»
Μαρτυρία που συγκλονίζει έδωσε συνάδελφος της 34χρονης που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα. Ο Άνδρας αποκάλυψε πώς έμαθαν οι συνάδελφοί της, τα όσα τραγικά έγιναν την ημέρα της επίθεσης.

Ο κ. Βασιλικόπουλος εργαζόταν στο ίδιο γραφείο με την 34χρονη Ιωάννα και τόνισε στο Mega: «Ακούσαμε κάποιες φωνές, δεν δώσαμε σημασία. Οι φωνές συνεχίστηκαν, κι είπαμε ότι έγινε κάποιο ατύχημα. Δέκα λεπτά μετά ανέβηκε μια συνάδελφος που έτρεμε κι έκλαιγε», ανέφερε, «κι έτσι μάθαμε τι συνέβη κάτω»

«Μείναμε παγωτό. Δεν μπορούσε να μιλήσει. “Δεν γίνεται” λέμε. Πάγωσα και προσπαθούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί. Ακούγαμε αλλοπρόσαλλα πράγματα, μια βαβούρα. Ήταν μια νέα συνεργάτιδα. Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη παρουσία, αλλά δεν τη γνώριζα. Θεωρώ ότι ήταν μια κοπέλα κλειστή κι ένας άνθρωπος που δεν άφηνε περιθώριο για γνωριμίες», πρόσθεσε ο συνάδελφος της 34χρονης.

Οι αστυνομικοί δεν μπορούν σήμερα και αύριο να συναντήσουν την Ιωάννα, καθώς την Τετάρτη θα υποβληθεί σε διπλή χειρουργική επέμβαση και έτσι, αν οι γιατροί δώσουν το «οκ», το επόμενο ραντεβού στο Θριάσιο θα γίνει την Πέμπτη.

Οι αντιφατικές πληροφορίες που μπερδεύουν τις Αρχές.
Μόνο η 34χρονη Ιωάννα και η άρση τηλεφωνικού απορρήτου μπορούν να δώσουν στοιχεία ικανά να οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης με το βιτριόλι, καθώς οι μέχρι τώρα έρευνες της ΕΛ.ΑΣ, έχουν «βαλτώσει» λόγω έλλειψης στοιχείων, παρά τις εντατικές έρευνες των στελεχών της ασφάλειας. Εν τω μεταξύ, σήμερα οι αστυνομικοί αναμένεται να επισκεφθούν ξανά το θύμα, προκειμένου να λάβουν νέα κατάθεση και να τις δείξουν «καθαρές» φωτογραφίες της πιθανής δράστριας.

Οι αστυνομικοί αναμένεται στη συνάντηση που θα έχουν με το θύμα της επίθεσης, να της παρουσιάσουν βίντεο και «ανασύρουν» από την μνήμη της, κάποιο δεδομένο που θα τους «ξεκλειδώσει» τον γρίφο και θα τους οδηγήσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Οι αρχές έχουν βάλει σε πρώτο πλάνο των ερευνών, δυο γυναίκες για τις οποίες όμως, εκτός από «θολές» καταγραφές σε βίντεο και φωτογραφίες, δεν έχουν στοιχεία προκειμένου να στοιχειοθετηθεί κατηγορία και ιδιαίτερα μάλιστα, όταν το ίδιο το θύμα στις μέχρι τώρα καταθέσεις της, δεν ανέφερε ούτε ένα χαρακτηριστικό τους.

Εν τω μεταξύ, τα σενάρια περί μεταφοράς ατόμου απο το Παγκράτι στην Καλλιθέα με ταξί, το οποίο μάλιστα «έκλεισε» μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας μοιάζει «αδύνατο», καθώς η δράστιδα με αυτό τον τρόπο θα αποκάλυπτε την ταυτότητα της απο τις πρώτες κιόλας ώρες. Ουσιαστικά η ΕΛ.ΑΣ έχει μόνο αποχρώσες ενδείξεις για την ταυτότητα της δράστιδος, αλλά κανένα χειροπιαστό δεδομένο.
Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως κανένα απο τα άτομα του προσωπικού και οικογενειακού κύκλου της 34χρονης, δεν έχει καταθέσει πως η γυναίκα είχε «ανοιχτά» μέτωπα και άτομα που θα ήθελαν να της κάνουν κακό, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν πως ενδεχομένως η δράστιδα, δεν είχε αποκαλύψει τις προθέσεις της και ούτε είχε ενημερώσει ή απειλήσει την 34χρονη, προκειμένου να την αιφνιδιάσει, όπως και ακριβώς συνέβη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications