Τραμπ: Τρομοκρατική οργάνωση οι ANTIFA

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα κηρύξουν το ANTIFA τρομοκρατική οργάνωση», ανακοίνωσε με tweet ο Ντόναλντ Τραμπ.

Με σειρά αναρτήσεων στο Twitter, ο Τραμπ συνεχάρη τις δυνάμεις ασφαλείας που κατάφεραν να ελέγξουν χθες το βράδυ την κατάσταση στην Μινεάπολις.

«Οι αναρχικοί υπό την ηγεσία κυρίως του Antifa ελέγχθηκαν γρήγορα. Αυτό έπρεπε να έχει γίνει από τον δήμαρχο από την πρώτη νύκτα και δεν θα είχε υπάρξει πρόβλημα».

Αναφερόταν στο Τζέικομπ Φρέι, τον δημοκρατικό δήμαρχο της Μινεάπολις, από όπου ξεκίνησε το κίνημα διαμαρτυρίας μετά τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ στα χέρια των αστυνομικών. Ο Τραμπ έχει χαρακτηρίσει τον δήμαρχο «ριζοσπάστη αριστερό».

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Ουίλιαμ Μπαρ αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι το FBI έχει επιφορτισθεί με την ταυτοποίηση των οργανωτών των ταραχών.

«Η βία που οργανώνεται και διαπράττεται από το Antifa και άλλες παρόμοιες οργανώσεις...συνιστά εσωτερική τρομοκρατία και θα αντιμετωπισθεί ως τέτοια».

Στην Ελλάδα η ίδια ιουδαϊκή εγκληματική οργάνωση δρα ανενόχλητη επι χρονιά με ορδές χρήσιμων ηλίθιων γκοιμ που νομίζουν ότι ειναι ιδεολογία να υπηρετούν ιουδαίους, οργανώνουν και δημοσιά μεσώ σελίδων facebook επιθέσεις πχ σε γραφεία της Χ.Α, η άλλων ανεπιθύμητων στους ιουδαίους βλέπε Σώρρας, Μακρή κτλ, αλλα δεν γίνεται καμιά παραβίαση των κανόνων του facebook (!) που παίρνει εντολες απο τους ίδιους να κάνει μείωση απήχησης σε ανεξάρτητες σελίδες, τα ίδια και στην αστυνομία και στο φερόμενο υπουργείο προστασίας του πολίτη .

Στην Ελλάδα προφανώς λόγο τουρκοκρατιας 400 χρονιά υπάρχει αφθονία απο υπηρέτες του κακού, κατα αλλα καθαρό το "ελληνικό DNA", εκτός απο πληθώρα αριστερών κομμουνιστών, υπάρχουν και τέτοιες μασονικές οργανώσεις όλες στελεχωμένες με βάρβαρες και μοχθηρές ελληνόφωνες ράτσες που δεν έχουν τύψεις και ένοχες για τίποτα και στην ζωή τους και γιαυτό χρονο με το χρονο εκφυλίζονται και τα πάντα, και ειναι σε θέσεις κλειδιά, πολλοι υπουργοί και δήθεν φωστήρες ειναι μελή σε τέτοιες τεκτονικές οργανώσεις όμοιος, και πολλοι δήθεν ειδικοί και αρθρογράφοι σε έγκυρες πήγες και ψευδό-πατριώτες σε ψευδό-πατριωτικές σελίδες :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications