Ο πρώην αξιωματικός Bob Dean κυκλοφόρησε βίντεο της NASA που δείχνει ένα  σκάφος  άγνωστης προέλευσης

Ο πρώην στρατιωτικός αξιωματικός Μπομπ Ντιν κυκλοφόρησε ένα βίντεο της NASA που δείχνει διαστημικό σκάφος μήκους 3.200 χλμ άγνωστης προέλευσης

"Υπάρχουν έξυπνες φυλές εκεί έξω που είναι ένα δισεκατομμύριο χρόνια μπροστά από μας. Βρίσκουμε αστέρια που πιθανώς έχουν πλανήτες, αυτοί οι πλανήτες μπορούν να είναι έως και τρεις φορές μεγαλύτεροι από το αστέρι μας." - Bob Dean

Ο Bob Dean είναι πρώην μέλος των πληροφοριών του ΝΑΤΟ, υψηλόβαθμος στρατιωτικός αξιωματούχος που έχει συμμετάσχει σε μεγάλη έρευνα των UFO. Τώρα που αποσύρθηκε, αποφάσισε να αποκαλύψει ό, τι ξέρει στον κόσμο.

Στο νεότερο βίντεο του έδειξε εικόνες ενός εξωγήινου αντικειμένου μήκους περίπου 3200 χλμ κοντά στον πλανήτη Κρόνο το 1980.

Πρόσφατα αρχεία που διέρρευσαν από το ρωσικό διαστημικό πρόγραμμα δείχνουν σαφώς το ίδιο αντικείμενο, όπως περιγράφεται το 1980 ..

Ο Robert Dean εξηγεί: "Τον Σεπτέμβριο του 2009, το διαστημικό σκάφος Cassini φωτογράφισε αυτό που η NASA αποκαλεί ανωμαλία ένα παράξενο αντικείμενο που πιστεύουν μετακινήθηκε κατά βούληση υπό τον έλεγχο μιας νοημοσύνης, ήταν μεταλλικό και μαγνητικό. Προσδιορίστηκε ότι το "αντικείμενο" είχε μήκος περίπου 3200 χλμ και διάμετρο 800 χλμ. "

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο με υπότιτλους στα Πορτογαλικά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications