Επίθεση με οξύ: Ο πρώην σύντροφος της 34χρονης Ιωάννας «έδειξε» συγγενικό της πρόσωπο

Ο πρώην σύντροφος της 34χρονης Ιωάννας Παλιοσπύρου που δέχτηκε επίθεση με καυστικό οξύ «έδειξε» ως ύποπτο για την επίθεση πρόσωπο από το συγγενικό περιβάλλον της κοπέλας και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο χώρισε με την Ιωάννα.

«Με την Ιωάννα χωρίσαμε την Παρασκευή, λίγες ημέρες πριν από την επίθεση. Την Κυριακή πήγα και μάζεψα τα πράγματά μου από το σπίτι της και έκτοτε δεν ξαναμιλήσαμε» είπε ο πρώην σύντροφος της 34χρονης.

«Δεν είχα αντιληφθεί να κινδυνεύει από κάπου ούτε μου είχε εκφράσει κάποιο φόβο της. Περάσαμε την περίοδο της καραντίνας μαζί. Αφορμή για τον χωρισμό μας στάθηκαν κάποια πράγματα που ανακάλυψα όταν μου ζήτησε να της μεταφέρω κάποια αρχεία στον υπολογιστή της» ανέφερε ο άνδρας. «Διαπίστωσα ότι διατηρεί αρχείο από προηγούμενες σχέσεις της. Από αυτά που ανακάλυψα εκτιμώ ότι μπορεί να έχει κάποια σχέση με την επίθεση πρόσωπο του στενού της περιβάλλοντος» συνέχισε ο ίδιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην σύντροφός της αναφέρθηκε σε γυναίκα από το συγγενικό περιβάλλον της Ιωάννας, ένα πρόσωπο που ερευνάται μέχρι και αυτή την ώρα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications