Οριστικά ελεύθερος ο παιδεραστής του Ρεθύμνου, Nίκος Σειραγάκης

Να μείνει εκτός των φυλακών και να αφεθεί ελεύθερος δήθεν αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Γρεβενών για τον παιδεραστή του Ρεθύμνου που είχε καταδικαστεί για 36 περιπτώσεις ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων.

Οριστικά ελεύθερος χάρη στις ευνοϊκές ρυθμίσεις του νόμου είναι ο καταδικασθείς για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων στο Ρέθυμνο γυμναστής, Νίκος Σειραγάκης, με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γρεβενών όπως αναφέρει η neakriti.gr.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση, ο κατηγορούμενος είχε ενημερώσει εγκαίρως και νομότυπα τις αρμόδιες αρχές για την αλλαγή του τόπου κατοικίας του και την νέα του διεύθυνση κατοικίας και έτσι παραμένει ελεύθερος, έχοντας εκτίσει ποινή 8,5 ετών από τα συνολικά 401 χρόνια κάθειρξης που του είχε επιβληθεί.

Το δικαστικό συμβούλιο δεν υιοθέτησε την πρόταση της εισαγγελέως Γρεβενών η οποία είχε εισηγηθεί την επιστροφή του στις φυλακές για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του, που είναι τα 7 χρόνια,10 μήνες και 25 ημέρες.

Η άνωθεν είδηση ειναι από έγκυρες πήγες πάντως.... Κάτι τέτοια κάνουν και άπλα επαληθεύουν αυτά που ανακάλυψες σε μόλις 2-3 χρονιά, και για ένα "σατανικό λόγο" ο όχλος έχει πλήρη άγνοια ετσι τον εκπαίδευσαν από τα σχολεία ακόμα , και βλέπει μονο την κορφή του παγόβουνου μέσα απο τα ΜΜΕ και τις έγκυρες πήγες τους. Τι αλλα εσείς? πόσες έγκυρες πήγες τους διαβάσατε σήμερα?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications