Ο Τζον Λένον για την εμφάνιση UFO στη Νέα Υόρκη το 1974!

Στις 23 Αυγούστου 1974, ο Τζον Λένον ανέφερε ότι είδε ένα UFO στη Νέα Υόρκη.

Η παρατήρηση του Λένον συνέβη όταν ήταν με την προσωπική του γραμματέα Μάι Πανγκ, στη Νέα Υόρκη. Αναφέρεται στην εμπειρία στο άλμπουμ του "Walls and Bridges", το οποίο κυκλοφόρησε το 1974, λέγοντας ότι είδε ένα UFO. Η Μάη Πανγκ το αναφέρει στο βιβλίο της, "Loving John"...

"Μόλις παραγγείλαμε πίτσα και επειδή ήταν πολύ ζεστή βραδιά, αποφασίσαμε να βγούμε στη βεράντα", θυμάται η Πανγκ. "Ο Τζον βγήκε πρώτος στο δροσερό αεράκι που ερχόταν από τον Ανατολικό ποταμό. Θυμάμαι ότι ήμουν μέσα στο δωμάτιο όταν ο Τζον άρχισε να ουρλιάζει να βγω στη βεράντα".

"Του είπα ότι βγαίνω, αλλά συνέχισε να φωνάζει. Καθώς περπατούσα προς την βεράντα, είδα ενα μεγάλο κυκλικό αντικείμενο να έρχεται προς μας. Είχε σχήμα κώνου, και πάνω από αυτό ήταν ένα μεγάλο έντονο κόκκινο φως, δεν έμοιαζε με οποιοδήποτε από τα αεροσκάφη που βλέπαμε να προσγειώνονται στο αεροδρόμιο του Νιούαρκ. Όταν πλησίαζε μπορούσαμε να δούμε μια γραμμή, έναν κύκλο λευκών φώτων γύρω από το αντικείμενο, αυτά αναβόσβηναν ήταν εντυπωσιακά. Υπολογίζω ότι είχε το μέγεθος ενός jet και ήταν πολύ κοντά. "

«Συχνά βλέπαμε ελικόπτερα και αεροπλάνα, αλλά αυτό ηταν αθόρυβο περίπου 17 ορόφους πάνω από το επίπεδο του δρόμου». Το αντικείμενο έφυγε αλλά επέστρεψε αργότερα, ο Λένον έφερε κιάλια για να μπορέσει να δει περισσότερες λεπτομέρειες. "Το φως που προερχόταν από το αντικείμενο ήταν τόσο φωτεινό που δεν μπορούσαν να φανούν λεπτομέρειες".

«Καλέσαμε ακόμα και την αστυνομία, και μας είπαν να μείνουμε ήρεμοι, ότι και άλλοι το είχαν δει». Ο Τζον έλεγε μετά: " Δεν μπορώ να πιστέψω ... Είδα ένα UFO "

Από το ξενοδοχείο έβγαλαν μερικές φωτογραφίες, αλλά ήταν υπερβολικά φωτεινές δεν φαινόταν τίποτα, σχολίασε μια τοπική εφημερίδα για την παρατήρηση, γράφοντας ότι τουλάχιστον επτά άλλα άτομα είχαν δει το UFO.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications