Ένα μυστηριώδες φαινόμενο μετατρέπει τη μέρα σε Νύχτα στο Πεκίνο - Σημάδια μιας επικείμενης αποκάλυψης;

Πολλοί πιστοί ισχυρίζονται ότι βλέπουν τα σημάδια μιας επικείμενης αποκάλυψης όπως προβλέπει η Βίβλος. Η αλήθεια είναι ότι και σε άλλες θρησκείες το ίδιο πιστεύουν, ακόμη και μη πιστοί θρησκειών και διάφοροι ερευνητές λένε το τέλος του κόσμου πλησιάζει.

Σκοτάδι στο Πεκίνο
Την Πέμπτη 21 Μαΐου, οι κορυφαίοι ηγέτες της Κίνας συναντήθηκαν στο Πεκίνο για ετήσιες συναντήσεις αφού αναβλήθηκαν για δύο μήνες λόγω της πανδημίας του κοροναϊού. Όταν η συνάντηση ξεκίνησε στις 3 μ.μ. την Πέμπτη, οι ουρανοί του Πεκίνου ξαφνικά σκοτείνιασαν, έγιναν εντελώς μαύροι περίπου στις 3:45 μ.μ., υπήρχαν επίσης ισχυρές αστραπές και βροντές ακολουθούμενες από μια παράξενη βροχή. Ο καμεραμάν του BBC Έντουαρντ Λόρενς το κατέγραψε και το δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Twitter.

Άλλα μέρη της Κίνας έχουν επίσης βιώσει παράξενα φαινόμενα, η πόλη Canton, στη νότια Κίνα υπέστη σοβαρές πλημμύρες το νερό έφτασε στο ένα μέτρο. Αυτό συνέβη λίγο μετά τις καταιγίδες με χαλάζι, λίγες ημέρες νωρίτερα στην ανατολική κινεζική επαρχία Shandong και στην πόλη Chongqing της δυτικής Κίνας, το χαλάζι που έπεσε είχε το μέγεθος αυγών κοτόπουλου.

Για μερικούς, όλα αυτά τα σημάδια, μαζί με τον μαύρο ουρανό πάνω από το Πεκίνο, είναι σαφείς ενδείξεις ότι η ανθρωπότητα βρίσκεται κοντά στο τέλος της. Να σημειωθεί εδώ κάτι άλλο άσχετο με την Κίνα: Πόσοι έχουν προσέξει στην Ελλάδα ότι ο ήλιος έχει γίνει πιο "καυτός" τα τελευταία 3-4 χρονιά ακόμη και στην μη καλοκαιρινή περίοδο?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications