Μαυροειδάκος: «Θα υπάρχουν περιπολίες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στις παραλίες»

Ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (ΣΕΦΕΑΑ) Στράτος Μαυροειδάκος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, τόνισε πως «δε φτάνουμε να πάμε και στις παραλίες, αλλά έξω από αυτές θα βρισκόμαστε».

«Βλέπετε τι γίνεται, υπάρχει πρόβλημα στη ΔΕΗ, παίρνουν την αστυνομία να πάει να βάλει σε σειρά τον κόσμο... Έχουμε επανέρθει στην κανονικότητα και στην εγκληματικότητα που αυξάνεται, είχαμε μια ύφεση 40%, αλλά τώρα αυξάνεται η μικροεγκληματικότητα, τσαντάκηδες, πορτοφολάδες, αυτοί όλοι επανήρθαν. Έχουμε ξεκινήσει τις συλλήψεις, αλλά δε φτάνουμε», υπογράμμισε ο κ. Μαυροειδάκος.

«Στις παραλίες όντως θα υπάρχουν περιπολίες από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ περιμετρικά και θα κάνουν ελέγχους για να αποτρέπουν το συνωστισμό. Οι ίδιες οι παραλίες είναι αρμοδιότητα του Λιμενικού».

Ο γενικός γραμματέα του Σωματείου Ειδικών Φρουρών είπε ακόμη πως ήδη έχουν αρχίσει και οι αποσπάσεις αστυνομικών στα νησιά λόγω της έναρξης της τουριστικής περιόδου που ευχήθηκε να πάει καλά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications