Δωρεάν μαθήματα υπολογιστών μέσω του gov.gr για ηλίθιους που δεν μπορούν να μάθουν μονοί τους ούτε αυτό

Το υπουργείο ψηφιακής διακυβέρνησης, θα βάλει σε εφαρμογή μία νέα πλατφόρμα η οποία θα δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες ουγκα ουγκα να αποκτήσουν δωρεάν βασικές γνώσεις και δεξιότητες στην ηλεκτρονική τους επικοινωνία και εξυπηρέτηση αφου ειναι ανίκανοι να μάθουν μονοί τους οτιδήποτε.

​Αυτό γίνεται με επίσκεψη στο gov.gr και ακολούθως με την επιλογή του πεδίου «Ψηφιακή Ακαδημία Πολιτών» τους εισαγόμενους εννοούν και όσους γεννήθηκαν στην Ελλάδα αλλα ειναι ίδιας ράτσας με τους εισαγόμενους με "καθαρό ελληνικό DNA"(άλλο που έχουν ίδια χαρακτηριστικά και "λογική" με τους εισαγόμενους ),και οι οποίοι το μονο που ξέρουν ειναι να γράφουν και ότι άλλο τους έμαθαν ακριβώς όπως τους το έμαθαν, και συνήθως ειναι αριστεροί που αν τους βάλεις να κάνουν κάτι που δεν σπούδασαν δεν καταλαβαίνουν τίποτα, όμοιος και δεν καταλαβαίνουν πως δουλεύουν απλοί μηχανισμοί και φωνάζουν "ειδικούς" ακόμη και να τους αλλάξει μια βρύση, επίσης έχουν 50 φόρες περισσότερες πιθανότητες να διαπράξουν εγκλήματα,εκτός ότι ειναι αναίσθητοι και ύπουλοι , και όλοι αυτοί στην Ελλάδα που θεωρούνται και απόγονοι αρχαίων "φιλοσόφων" ουδεμία σχέση έχουν με το αρχικό ευρωπαϊκό γένος , δεν χρειάζεται να έχεις σπουδάσει για να καταλάβεις τα αυτονόητα, όπως ότι πολλοι ελληνόφωνοι που παριστάνουν και τους έξυπνους ενώ ειναι μοχθηροί ειναι ίδια ράτσα με τους άραβες που δεν έχουν ούτε εναν εφευρέτη ούτε έχουν προσφέρει τίποτα , και μετά αναρωτιουνται κάποιοι άλλοι γιατί κόσμος γίνεται χειρότερος χρόνο με το χρόνο.

Όπως δήλωσε μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γρηγόρης Ζαριφόπουλος, αυτό γίνεται «για να μην μείνει κανένας πολίτης χωρίς δεξιότητες στον τομέα αυτό».

Στην πρώτη έκδοση προσφέρονται πάνω από 1.500 ώρες εκπαιδευτικού υλικού, σε περίπου 150 μαθήματα, που έχουν κατηγοριοποιηθεί σε 30 θεματικές ενότητες.

​Έχει συγκεντρωθεί υλικό από πάνω από 20 παρόχους, δηλαδή υπήρχε από πριν σε Πανεπιστήμια, σε εταιρείες στην αγορά και άλλους φορείς, το οποίο συνελέγη, κατηγοριοποιήθηκε και αξιοποιήθηκε. Τα μαθήματα είναι και στα ελληνικά και στα αγγλικά και το ένα τρίτο είναι βασικού επιπέδου.

Το υλικό θα εμπλουτίζεται και θα μπαίνουν και καινούργια μαθήματα στην πλατφόρμα, αλλά και μέσω ενός εργαλείου θα διαπιστώνεται το επίπεδο του χρήστη, ώστε ανάλογα να του προτείνονται διάφορα «μαθησιακά μονοπάτια».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications