Ποια είναι η κύρια ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι; - (βίντεο)

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας στο «μικροσκόπιο» των αρχών για την επίθεση με βιτριόλι βρίσκεται μια γυναίκα που σχετίζεται με άνθρωπο του επαγγελματικού περιβάλλοντος της 34χρονης Ιωάννας.

Σύμφωνα με τα αποκαλυπτικά στοιχεία, που προβλήθηκαν στην εκπομπή “Μαζί σου” στον ΣΚΑΪ, η ύποπτη έχει μία πολύ προσωπική σχέση με άνδρα που βρίσκεται στο ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης. Μαζί, έχουν αποκτήσει ένα παιδί εκτός γάμου, ωστόσο δεν είναι πλέον σύντροφοι. Ο άνδρας κουβεντιάζοντας με την Ιωάννα, της είχε περιγράψει αυτή τη γυναίκα ως ασταθή, σκληρό άνθρωπο και με ιδιόρρυθμη συμπεριφορά.

Αυτή είναι η γυναίκα που η 34χρονη θεώρησε πως θα μπορούσε να κρύβεται πίσω από την επίθεση με το βιτριόλι και από την αρχή της εβδομάδας βρίσκεται στο “μικροσκόπιο” της αστυνομίας. Μάλιστα, η περιγραφή που έδωσε για την μαυροντυμένη γυναίκα -ψηλή και αδύνατη- ταιριάζει με τη σωματοδομή της γυναίκας, στην οποία… πήγε το μυαλό της 34χρονης. Γείτονες της ύποπτης, επιβεβαίωσαν την αμφίθυμη συμπεριφορά της, λέγοντας -μεταξύ άλλων- πως τους χτυπά επίμονα τα κουδούνια τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή η ύποπτη υποστήριξε ότι την ώρα της επίθεσης βρισκόταν σε δημόσια υπηρεσία, στην Κατεχάκη. Η αστυνομία ερευνά αν αυτή η υπηρεσία έχει κάμερα ασφαλείας, ώστε να δει αν η γυναίκα έχει καταγραφεί απο κλειστό κύκλωμα.

Παράλληλα, οι αρχές εξετάζουν συνδυαστικά τα στοιχεία για την ύποπτη με την κατάθεση του οδηγού ταξί, για να διαπιστώσουν αν πρόκειται για τη γυναίκα που παρέλαβε από το Παγκράτι και την αποβίβασε επί της λεωφόρου Θησέως, κοντά στο σημείο της επίθεσης.

Κινητά πέντε υπόπτων εξετάζουν οι Αρχές
Τις αναλύσεις απο τα ίχνη των κινητών τηλεφώνων συγκεκριμένων προσώπων που δείχνουν τις διαδρομές τους εκείνο το πρωινό της 20ης Μαΐου στην Καλλιθέα, περιμένουν οι αστυνομικοί για να δέσουν την υπόθεση.

Η ειδική ομάδα των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, έχει καταλήξει στο ποια ειναι η πιθανή δράστις της επίθεσης με βιτριόλι, καθώς απο τον κύκλο των πέντε ύποπτων γυναικών, υπάρχει μια που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Όμως, οι εκτιμήσεις, δεν μπορούν να στηρίξουν κατηγορίες και να την τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί και να στείλουν τη δικογραφία στη Δικαιοσύνη. Έτσι, ψάχνουν αδιάσειστα στοιχεία μέσα από καταθέσεις και επιστημονικά δεδομένα που θα τη «δένουν», δηλαδή καρέ από κάμερες και ίχνη από κινητά τηλέφωνα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications