Ανακοίνωση σε “φίλους” της σελίδας : Ο κύβος ερρίφθη!

«O κύβος ερρίφθη» ή στα λατινικά: alea jacta est ή jacta alea est, είναι θρυλική ιστορική φράση που αναφώνησε ο Ιούλιος Καίσαρας στις 10 Ιανουαρίου 49 π.Χ.. Ο Καίσαρας, ο οποίος αμφιταλαντεύθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα προτού αποφασίσει να διαβεί τον Ρουβίκωνα με συντεταγμένο στρατό.

Τόσο καιρό είπαμε αυτά που δεν είπε κανένας στην Ελλάδα για το τίποτα! για να κάνουν πόλεμο οι ελληνόφωνοι, και ο κοιμισμένος όχλος να μην σε υποστηρίζει καν! κάτι Νεοέλληνες υποστηρίζουν, παρατηρώντας τον όχλο που πολλοί έχουν ίντερνετ πριν από σένα και δεν βλέπουν τίποτα αναρωτιέσαι αν έχει νόημα να τους χαλάσεις το Matrix...

Κάποια ρώτησε απο που αντλείς πληροφορίες? από την λογική! που απουσιάζει από πολλούς.. Οι συμμορίτες έκαναν και ένα κάλο άθελα τους: Μέσα σε 5 χρονιά έφεραν την παρακμή παντού, και έτσι πλέον είχες χρόνο να ερευνήσεις ποιοι έκαναν την χώρα έτσι και με την βοήθεια του ίντερνετ που τους βλέπουμε live! εκτός αυτού με μια μικρη ερευνά τι είχε γίνει στην πρόσφατη ιστορία ανακάλυψες πράγματα και θαύματα! που ανατρέπουν ότι ξέρετε για τον κόσμο, και που η μάζα έχει πλήρη άγνοια...

Προ τριετίας τους είχαμε πει να μην μας ενοχλούν, τελικά συνεχίζουν με αποκορύφωμα την μηδαμινή απήχηση στο facebook και μηδαμινά κέρδη νομίζοντας ότι θα φύγεις αθόρυβα δηλαδή θα κλείσεις την σελίδα όπως εκαναν άλλοι για να μείνουν μονο οι έγκυρες πήγες τους στο τέλος και σελίδες από Νεοέλληνες που αναπαράγουν τα ψέμματα τους είτε απο ηλιθιότητα είτε για να έχουν κόσμο στις σελίδες τους δηλαδή πουλημένα τομάρια ..

Μπορεί να έχουν κάνει μηδαμινή απήχηση στο facebook , να συκοφάντησαν, να έδωσαν εντολή σε google για εξαφάνιση από την αναζήτηση και μηδαμινά κέρδη στο adsense, μπορεί κατεβάσουν εντελώς σελίδες facebook η και αυτή την σελιδα καθώς ειναι στο blogger,μπορεί οι περισσότεροι αν μην καταλαβαίνουν τίποτα , μπορεί και να σε σκοτώσουν ακόμα για αυτά που ανακάλυψες αλλα δεν θα παραδοθείς σε μισάνθρωπους αμάχητη!

Ο κύβος ερρίφθη λοιπόν (ξέρουν αυτοί) και οχι με τρόπους που ξέρεις ότι ελέγχουν και δεν θα γίνει τίποτα, τύπου σημιτική δικαιοσύνη, και για παν ενδεχόμενο γιατί δεν έχει σκοπό να πέσεις στα χεριά αυτών των μισάνθρωπων έχεις μαζί πάντα κάτι που θα σε κάνει να εγκαταλείψεις το φυσικό σας κόσμο σε περίπτωση ανάγκης, όπως έκαναν όλοι οι γνώστες διαχρονικά . Οι κοιμισμένοι υλιστές στο matrix τους μεταξύ άλλων νομιζουν ότι ο άνθρωπος ειναι μονο κρέας και κοκάλα(!) από εδώ αρχίζει το κακό!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications