Εκπαιδεύοντας τον όχλο να σκάβει  τον λάκκο του!!!

Μέτα την γενική διαπίστωση ότι οι περισσότεροι λειτουργούν με μη στοιχειώδες λογική και ο ίδιος ο τρόπος που αντιλαμβάνονται τα πράγματα ειναι λογικής του χάους, και μιλάνε για πράγματα που ούτε ξέρουν ούτε μπορουν να καταλάβουν στο ίντερνετ βοηθώντας στην εξάπλωση της αποχαύνωσης και της αμορφωσιάς αναπαραγοντας τους συμμορίτες , έγινε ερευνά σε διάφορους που ισχυρίζονται ότι ειναι "Έλληνες" κατα πόσο έχουν την πνευματική διαύγεια νοημοσύνη και την αντίληψη και διαπιστωθεί ότι πολλοι ειναι άπλα Νεοέλληνες αμφίβολου ράτσας που παρασύρουν τους πάντες στην ηλιθιότητα τους και στον φαύλο κύκλο του Matrix οι ελάχιστοι ευρωπαϊκού γένους που έχουν απομείνει μέχρι να καταλάβουν τι γίνεται αν δεν εχουν παρασυρθεί απο ράτσες του Γιαχβέ υπηρέτες ο ορισμός του κακού,και Νεοέλληνες το έχουν χάσει το τρένο.

Αν υπήρχε στοιχειώδες λογική οι έγκυρες πήγες τους θα είχαν απο 50.000 like μονο όσο ειναι και οι ελληνόφωνοι που δηλώνουν ανθέλληνες σε μια ιντερνετική φωλιά τους με έδρα την Βρετανία (σαν μην πέρασε μια μέρα από το 1940), και που κάνουν κουμάντο στα 9 εκατομμύρια, και όλες οι έγκυρες πήγες τους μαζικής ύπνωσης και αποχαύνωσης ειναι στην πρώτη θέση, αφού πολλοί Νεοέλληνες ειναι άπλα Νεοέλληνες συμπεριλαμβανομένου κατι πονηρών στο ίντερνετ που παριστάνουν τους πατριώτες και τους δήθεν απόγονους αρχαίων .

Στα σχολεία κάνουν κατήχηση περί ρατσισμού χωρίς να λένε πουθενά τον αληθινό λόγο που δεν ήθελαν την ράτσα τους αυτοί που ηταν 50-100 χρονιά μπροστά σε όλα, τίτλος: Απάντηση στον ρατσισμό:

Αυτή η δραστηριότητα είναι ένα παιχνίδι ρόλων γύρω από ένα «κρίσιμο περιστατικό» και στόχο έχει να ωθήσει τους μαθητές και τις μαθήτριες να εξετάσουν το κατά πόσον κατανοούν τις πολιτισμικές διαφορές. Περιλαμβάνει επίσης συζήτηση και συλλογική συγγραφή πάνω σε ζητήματα όπως οι δυσκολίες που σχετίζονται με τη διαφορετική πολιτισμική οπτική του καθενός και της καθεμιάς, ο ρατσισμός, τα στερεότυπα και οι πολιτισμικές διαφορές, το πώς μπορεί να θιχτεί το ζήτημα του ρατσισμού σε ένα σχολείο ή σε κάποια άλλη εκπαιδευτική δομή.

Σχετιζόμενα δικαιώματα: ισότητα στην αξιοπρέπεια και στα δικαιώματα, δικαίωμα να μην υφίσταται κανείς διακρίσεις, δικαίωμα στην ελευθερία της σκέψης, της συνείδησης και της θρησκείας. Στόχος της δραστηριότητας είναι να κινήσει το ενδιαφέρον για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τον ρατσισμό, να αναπτύξει δεξιότητες δημοκρατικής συμμετοχής, επικοινωνίας και συνεργασίας και να προαγάγει την υπευθυνότητα, τη δικαιοσύνη και την αλληλεγγύη.

Τάξη ΣΤ' δημοτικού - Β' Γυμνασίου | Γ' γυμνασίου - Γ' Λυκείου
Τύπος Αρχείου Δραστηριότητα
Χρονική Διάρκεια 3 διδακτικές ώρες
Διδακτική Μέθοδος Επισκόπηση όρου ρατσισμός, παιχνίδι ρόλων, σχεδιασμός πολιτικής διαχείρισης....

Προχθές ήρθε ενα νοητικό μήνυμα απο την άλλη πλευρά ότι τελικά η λέξη "ρατσισμός" δεν την επινόησαν αλλα τους προέκυψε γιατί δεν τους ήθελαν στην τοτε κοινωνία της Ευρώπης, καθώς τοτε που ηταν αγνός ο κόσμος ξεχωρίζαν σαν την μύγα μέσα στο γάλα στην κυριολεξία . Πας κάπου και ηταν δυο γυναίκες η διάφορα στην συμπεριφορά τους ηταν χαώδες λόγο διαφορετικού γένους, η μια ήσαν ευρωπαϊκού γένους και η άλλη ξινή τύπου σημιτικής ράτσας σίγουρα αριστερή θα ηταν, αν οι ευρωπαϊκού γένος πηγαίναν σε άλλα σχολεία και δεν είχαν επαφές καθόλου με αλλες ράτσες και ξαφνικά στα 20-25 τους έβαζες μαζί με αλλες ράτσες αμέσως θα έβλεπαν την χαώδες διάφορα τουτέστιν ο λόγος που δεν βλέπουν την διάφορα ειναι γιατί τους έχουν συνηθίσει αφού μεγάλωσαν μαζί τύπου πείραμα του βατράχου .

Μια άλλη επίσης ευρωπαϊκού γένους που τις κατέστρεψαν την ζωή ελληνόφωνοι βάρβαροι είχε πει ότι φοβάται τους ανθρώπους, για τον απλο λόγο ότι ξύπνησε και άρχισε και έβλεπε πόσο κτηνώδες και αγριάνθρωποι και μισάνθρωποι κυκλοφορούν στην κοινωνία και πολλαπλασιάζονται .. Κάτι που δεν ειναι δύσκολο να δεις όταν ανήκεις στο ευγενές ευρωπαϊκό γένος και είσαι το αντίθετο από αυτούς, αρκεί να σταματήσεις να έχεις πάρε δώσε με αυτούς ένα διάστημα, (μπορεί να ειναι και αδελφός/αδελφή σας λόγο χρόνιων αιμομιξιών ), ένα είδος πνευματικού καθαρισμού...
Αν ηταν όλοι ίδιοι και ίσοι όπως λένε δεν θα υπήρχαν φυλές που έχουν διαφορετική προέλευση και διαφορετικό δημιουργό, κοινή λογική, στα σχολεία φυσικά δεν σας έμαθαν πως έγινε η καταστροφή της Ατλαντίδας εκ των έσω ενώ το γράφουν ξεκάθαρα αρχαία κείμενα που τα έχουν εξαφανίσει, τα οποία γράφουν ότι έγινε εισβολή απο σατανικά πνεύματα που γεννήθηκαν ως άνθρωποι και έγιναν αρχηγοί(!) τι σημαίνει αυτό? για αυτούς που δεν ξέρουν ούτε τα βασικά τίποτα! θεωρίες συνωμοσίας θα ειναι μπεεε! η σιωνιστική φράση του κάθε ηλίθιου,ακριβώς το ίδιο συμβαίνει αυτή την στιγμή στην Γη..... Εδώ ένας εξ αυτών ετών 15 "το μωρό της Ρόζμαρι" που βγήκε απο κάποια που εξαπατήθηκε προφανώς από αυτούς αφού εξαπατούν εύκολα γυναικες για να βαλουν το σπόρο του κακού, όπως τους ειπε ο Γιαχβέ που στην πραγματικότητα ηταν εξωγήινος και οχι θεός από την ράτσα των ερπετών:

Το προφίλ του ειναι γεμάτο από εικόνες που παραπέμπουν στο κακό, έχει και χειρότερες, που ενα φυσιολογικό παιδί θα φοβόταν αν της έβλεπε, και οχι δεν ειναι γιατί είχε άσχημα παιδικά χρονιά αντίθετα ειναι πλουσιόπαιδο της γνωστής ράτσας, το συγκεκριμένο σατανικό μυξιάρικο σχολίαζε για εθνίκια και για φασίστες στην σελιδα τους "ελληνικά Hoaxes" (που μας έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση γιατί δεν είμαστε Νεοέλληνες από το 2015 ), στα "ελληνικά Hoaxes" δόξα τον Γιαχβέ ειναι γεμάτη από δαύτους, που απο την παρατήρηση τους κατάλαβες περί τίνος πρόκειται και γιατί έχουν τέτοια συμπεριφορά ,(και τα παραμυθία που σας εχουν μάθει περί ιδεολογίας άλλου),αφού μερικές φόρες παρατηρώντας τα σχόλια που χλευάζουν ειρωνεύονται και κοροϊδεύουν τους πάντες σε συνδυασμό πως σκότωναν τα θύματα τους ιστορικά που τα έχουν καλύψει με ψέμματα λέγοντας τα ακριβώς αντίθετα, ειναι στην κυριολεξία σαν δαίμονες σε ανθρωπινά σώματα, σημείωση: το δαίμονες ειναι γιατί έτσι ξέρετε το κακό.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications