O πολυδιαφημισμένος Αντετοκούνμπο πήρε εντολή απο τα αφεντικά του να τοποθετηθεί για τη δολοφονία Φλόιντ!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με δημόσια τοποθέτηση του ξέσπασε, μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ. Η κατάσταση στις ΗΠΑ μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό είναι έκρυθμη, με τις διαδηλώσεις σε πολλές πόλεις της χώρας να αποτελούν τον κανόνα των τελευταίων ημερών. Αποτελώντας εδώ και μερικά χρόνια κομμάτι της κοινωνίας των ΗΠΑ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξέφρασε τα συναισθήματά του για το θλιβερό συμβάν και όλα όσα έχουν ακολουθήσει.

"Αλήθεια δεν ξέρω πώς να εκφράσω με λόγια πώς νιώθω, αλλά ένα πράγμα που σίγουρα ξέρω είναι πως φτάνει πια. Είναι ώρα για αλλαγή" έγραψε χαρακτηριστικά ο Greek Freak, ο οποίος συνόδευσε το τιτίβισμά του με το όνομα του Τζορτζ Φλόιντ και του Αχμάντ Άρμπερι (δολοφονήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες, σε μία πράξη που είχε ρατσιστικό περιεχόμενο) ως hashtag.

Μια εποχή κυκλοφορούσε μια διαφήμιση στο facebook ότι δήθεν φτιάχνει γήπεδο, fake news από τα δικά τους, την άλλη τον παρουσίασαν ως Έλληνα με σημαίες που αν είχε λίγο τσίπα θα αρνιόταν, χαμός από like από ψεκασμένους και εμβολιασμένους Νεοέλληνες, οι αεροψεκασμοί ηταν "θεωρίες συνωμοσίας"! μήπως ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" και ότι εδώ και 20 χρονιά κάνουν 15-20 εμβόλια άνευ λόγου και αιτίας και έχουν μετατραπεί σε ζομπι? "επιστήμη και ιατρική" από συμμορίτες δεν υφίσταται, και λόγο της ράτσας τους που δεν έχει κανέναν εφευρέτη ιστορικά αντίθετα όλη η τεχνολογία προέρχεται από το γένος που τρέφουν θανάσιμο φυλετικό μίσος και έσφαζαν σε όλη την Ευρώπη μεσώ του κομμουνισμού, και λόγο ότι το 1946 οι ίδιοι ίδρυσαν τον λεγόμενο παγκοσμιο οργανισμό υγείας για να καλύψουν αυτά που είχαν ανακαλύψει οι "κακοί ναζι" για να μπορουν να λένε σήμερα ότι αυτοι που ηταν 50-100 χρονιά μπροστά σε όλα ηταν άπλα ρατσιστές χωρις λόγο και αίτια .

Για την δολοφονία λευκής απο μαύρη πάντως δεν πήρε θέση ούτε καν το έβαλαν οι έγκυρες πηγές τους, αν και ο «πατέρας» του παγκόσμιου ιστού ανήκει επίσης στο λευκό γένος :

Emily Jones, 7 ετών, που η δολοφονία της ποτέ δεν έγινε είδηση

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications