Ακόμη να συλλάβουν το κτήνος που έριξε θειικό οξύ στην Καλλιθέα?

Οι έγκυρες πήγες τους γράφουν συνεχεία για το θέμα και το κτήνος κυκλοφορεί ελεύθερο ακόμα οπως ελεύθεροι κυκλοφορούν οι σατανιστές που δολοφόνησαν την Αρετή Ζαχαροπούλου:

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την επίθεση με θειικό οξύ στην Καλλιθέα, εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου από την μαυροφορεμένη γυναίκα. Συγκεκριμένα βρέθηκε αυτόπτης μάρτυρας που είναι καταστηματάρχης στην περιοχή που κατέθεσε στην αστυνομία πως αναγνώρισε την ύποπτη της επίθεσης με βιτριόλι…

Όλο και σφίγγει ο κλοιός για την γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη καθώς οι έρευνες έχουν εστιάσει σε συγκεκριμένα πρόσωπα ενώ δεν αργούν και οι πληροφορίες που θα έρθουν στην δημοσιότητα μετά την άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Την αποκαλυπτική μαρτυρία του μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και σύμφωνα με αυτή μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια είχε η μαυροντυμένη γυναίκα που πέταξε το βιτριόλι στο πρόσωπο της 34χρονης στην Καλλιθέα.

“Έστρεψα το βλέμμα μου αντίθετα και είδα μια γυναίκα να απομακρύνεται. Η “φυγή” της δεν κολλούσε με τον χαμό και τις κραυγές που εξελίσσονταν γύρω μας. Έτρεξα και την πρόλαβα. “Σταμάτα εδώ” της είπα και την άγγιξα. Δεν φοβήθηκε καθόλου, που κάποιος άγνωστος την άγγιξε”.

“Είχε ψυχρό βλέμμα. Φορούσε μαύρο παντελόνι, ένα γυναικείο πόλο, μάσκα προσώπου και τσάντα στον ώμο. Εγώ είμαι 1,78 ύψος και εκείνη την υπολογίζω στο 1,67. Είχε μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια. Ναι θα την αναγνώριζα ξανά”, ανέφερε ο καταστηματάρχης.

Το κτήνος σίγουρα αριστερό-κομμουνιστικό θα ειναι αυτοί έχουν τέτοιες τάσεις να προκαλούν όσο το δυνατόν περισσότερο πόνο στα θύματα τους, και το γεγονός ότι δεν το έχουν βρει ακόμα ειναι ύποπτο, δεν θα ειναι απίθανο να εμφανίζουν άλλη στο τέλος ως υπεύθυνη της επίθεσης, όπως είχαν κάνει σε μια άλλη υπόθεση σε δικηγόρο που εμφάνισαν έναν ναρκομανή ως δράστη, και αυτά τα "κόλπα" δεν ειναι νέα, στην υπόθεση «Δράκος του Σέιχ Σου» τα δήθεν εγκλήματα τα είχε κάνει δήθεν ο Αριστείδης Παγκρατίδης ενώ τα είχε κάνει άλλος.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications