Χαρδαλιάς: Mην ετοιμάζεται κανείς για εκδρομή την Πρωτομαγιά

Έκκληση για τήρηση των μέτρων απύθηνε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς. Σε κάθε φάση θα αξιολογούνται τα μέτρα, τόνισε, κατά την ενημέρωση του Σαββάτου

Στην υπεθύμιση ότι τα μέτρα ισχύουν μέχρι τις 4 Μαΐου, προέβη ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, ξεκαθαρίζοντας ότι κανείς δεν πρέπει να κάνει σχέδια για εκδρομές την Πρωτομαγιά.

Την ίδια στιγμή επισήμανε πως το τελευταίο 24ωρο παρατηρήθηκε αυξημένος αριθμός άσκοπων μετακινήσεων κάτι στο οποίο όπως ανέφερε, έπαιξε ρόλο και ο καλός καιρός.

Συνεχής θα είναι η αξιολόγηση και η εκτίμηση της κατάστασης, όπως τόνισε. Θα χρειαστεί χρόνος.

«Μέχρι να βρεθεί ο τρόπος αντιμετώπισης του ιού, η καθημερινότητά μας δεν θα είναι ίδια», ανέφερε. Επιπλέον συνέστησε υπομονή σε όλους:

«Σε κάθε φάση θα αξιολογούμε τα μέτρα. Κάποιες περιοχές μπορεί να ξαναμπούν σε καραντίνα αν αυτό κριθεί απαραίτητο. Μπορεί όσο περνάει ο καιρός να είναι πιο δύσκολο να μείνουμε σπίτι, ωστόσο δεν πρέπει η ανυπομονησία και η κούραση να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία μας», επισήμανε μεταξύ άλλων ο Ν. Χαρδαλιάς.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Βρήκε ευκαιρία ο ζουμπάς, να δείξει «ανάστημα». Σιγά ρε άντρακλα, θα πνιγούμε στην τεστοστερόνη σου!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications