Μέρος συζήτησης μιας μαντάμ στο προφίλ ενός φιδιού

Αυτό που βλέπεις τα παντα με το ίντερνετ αλλα για ένα παράξενο λόγο ο όχλος δεν καταλαβαίνει ούτε βλέπει τίποτα ειναι τραγικό, όμοιος έτσι λειτουργούν και στην ζωή τους .Πάρτε παράδειγμα την γνωστή ιστορία της Ελένη Τοπαλούδη που δεν κατάλαβε ότι έχει να κάνει με αδίσταχτους, ακραία περίπτωση άλλα έτσι ειναι πολλές, επικρατεί το κακό παντού και εξαπατάει με μεγάλη ευκολία γυναικες..

Μέρος συζήτησης μιας μαντάμ με έναν δούρειο ίππο "εξωτερικό συνεργάτη" έγκυρης πηγής που εξαπατάει και οικείους του δηλαδή συγγενείς του ενδεχόμενος όπως όλοι αυτοί στα προφίλ τους :

Αντρέα όσοι προσπάθησαν να αφυπνίσουν την ανθρωπότητα ή λοιδορήθηκαν ή διώχθηκαν...

Απάντηση δούρειου ίππου:Αυτό είναι γεγονός.

Άλλη μαντάμ απαντάει στην πρώτη : θέλουν προβατάκια για να χειρίζονται όπως βολεύει και από αιώνες τώρα προπαντός οι θρησκείες αλλοίωναν και αλλοιώνουν την φύση τού ανθρώπου.

Απάντηση της πρώτης μαντάμ: Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν το παιχνίδι. (Δεν λες τίποτα μαντάμ! αν πάρουμε παράδειγμα από σένα που σχολιάζεις στο προφίλ έναν από δαύτους σωθήκαμε)

Ο διάλογος μεταξύ των δυο αυτών ηλίθιων γυναικών που σχολιάζουν στο προφίλ του φιδιού έχει συνεχεία: και τι κάνουμε γιαυτό;; απαντάει...

Δυστυχώς Ελένη όλη αυτή η μειοψηφία που μας κυβερνά , πρώτα απ' όλα έχουν εξασκηθεί ,αναλόγως, αιώνες τώρα και έχουν βρει το τρόπο ... νομίζουν...!!!!
Έχουν εξασκηθεί επαναλαμβάνω πώς να δαμάζουν τον λαουτζίκο και μετά βάζουν σε εφαρμογή τα σχέδια τους καλή ώρα τώρα.Και λέω ... νομίζουν... ΓΙΑΤΊ ..ΟΡΓΗ ΛΑΟΎ ΟΡΓΉ ΘΕΟΎ... καί ελπίζω πίσω από αυτό τον ξεσηκωμό που αν γίνει ,να μην κρύβονται και σ αυτή την επανάσταση βρώμικα ατομικά η ομαδικά συμφέροντα ( βλέπε Γαλλική επανάσταση κτλ κτλ)
Καί επίσης Ελένη μην ξεχνάμε ότι άνθρωποι αναλαμβάνουν τα ηνία καί σ' αυτή την περίπτωση και δυστυχώς η εξουσία αλλοιώνει τους ανθρώπους.. Εγώ λέω να αφήσουμε τον Θεό να μας κυβερνά για να δούμε ησυχία.Με συγχωρείς σε κούρασα με τα δικά μου καλημέρα.

Το πάθος για εξουσία είναι προϋπόθεση για έγκλημα .Ο Θεός είναι μέσα μας ας τον εμπιστευτούμε επιτέλους .Καλημέρα καλή μου φίλη...

Και έτσι τέλειωσε ο διάλογος στο προφίλ του φιδιού. Δεν κοίταξες καν τα προφίλ τους σίγουρα θα διαβαζουν μονο έγκυρες πήγες αν πάρεις και παράδειγμα ότι αναφέρει και την δήθεν Γαλλική επανάσταση που δεν εχει ιδέα από ποιους έγινε, και μετά λένε όσοι προσπάθησαν να αφυπνίσουν την ανθρωπότητα ή λοιδορήθηκαν ή διώχθηκαν... η εξουσία αλλοιώνει τους ανθρώπους! λάθος η εξουσία τραβάει τους αδίσταχτους που θέλουν να επιβάλλονται ...

Τελικά το φίδι που εξαπάτησε την Εύα και έσπειρε το κακό στην Γη περιεχέι μια αλήθεια...

Η αλήθεια ειναι ότι το 2012 που συνάντησες πρώτη φορά έναν από δαύτους, τότε δεν ήξερες ότι σαν αυτόν ειναι εκατομμύρια στην Ελλάδα (με καθαρό ελληνικό DNA), που αποκαλύφθηκαν μεσώ ίντερνετ γιατί έξω ειναι υποκριτές και ύπουλοι και κρύβονται πίσω από καθοπρεπισμους , μπορεί πολλοι Νεοέλληνες να ειναι αγρίμια και γραικύλοι (επίσης με καθαρό ελληνικό DNA), αλλα αυτοι ειναι πολύ χειρότεροι, είχε κάνει μεγάλη εντύπωση τότε οχι μονο πόσο μοχθηρός ειναι, αλλα και από το γεγονός είχε κάτι το κακό, εκτός ότι προσπαθούσε να εξαπατήσει τους πάντες, καυχιόνταν ότι είχε παντρευτεί κάποια γιατί είχε δικό της σπίτι και λεφτά(!) δηλαδή το θράσος τους δεν έχει όρια ....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications