Ταξιτζής στη Ρωσία καταπολεμά την υστερία του κορονοϊού… με πλήρη προστατευτικό εξοπλισμό

Ένας ταξιτζής από τη Ρωσία, σκέφτηκε έναν διαφορετικό τρόπο για να αντιμετωπίσει τον παγκόσμιο πανικό που έχει προκαλέσει το ξέσπασμα του νέου κορονοϊού και να ελαφρύνει λίγο το κλίμα που επικρατεί.

Με αρκετή δόση χιούμορ, ο Αντρέι Γκοντσάρ από το Ομσκ, υποδέχεται τους πελάτες του φορώντας πλήρη προστατευτικό εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένης και… μίας μάσκας αερίου!

Ο ίδιος στην αρχή ανησυχούσε για τις αντιδράσεις του κόσμου, όμως μέχρι τώρα, όπως αναφέρει είχε πολύ θετική ανταπόκριση.

«Όλοι το θεώρησαν αστείο, θετικό, γελούσαν, τους άρεσε. Τους φτιάχνω το κέφι, καθώς οι άνθρωποι βγαίνουν από το αυτοκίνητό του με ευχαριστούν που τους έφτιαξα τη μέρα, για την καλή διάθεση το πρωί», αναφέρει ο Αντρέι.

Σε μία περίοδο που χώρες σε όλο τον κόσμο κλείνουν τα σύνορά τους στις κινεζικές αφίξεις για να αποτρέψουν την εξάπλωση του κορονοϊού, που επικρατεί μεγάλη αρνητικότητα γύρω από αυτό το θέμα και όλοι φοβούνται τον ιό, ο Γκοντσάρ επεσήμανε ότι πρώτα απ’ όλα προσπαθεί απλά να κάνει τους ανθρώπους να χαμογελάσουν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications