Κατάρριψη ελικοπτέρου των συριακών δυνάμεων στο Χαλέπι - Βίντεο

Ελικόπτερο των κυβερνητικών συριακών δυνάμεων καταρρίφθηκε στο Χαλέπι, όπως μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο Anadolu, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Εξτρεμιστές κατέρριψαν ελικόπτερο του συριακού στρατού στην επαρχία Χαλέπι στη Συρία, όπως μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο Anadolu.

Το ελικόπτερο συμμετείχε σε στρατιωτική επιχείρηση όταν καταρρίφθηκε πάνω από την πόλη αλ Αταρίμπ, στην επαρχία Χαλέπι.

Σύμφωνα με αναφορές, το ελικόπτερο καταρρίφθηκε από τζιχαντιστές τρομοκράτες της αλ Νούσρα.
Το ελικόπτερο πετούσε πάνω από περιοχές που πρόσφατα τέθηκαν υπό τον έλεγχο του συριακού στρατού όταν χτυπήθηκε από πύραυλο.

Στο διαδίκτυο και σε κοινωνικά δίκτυα έχουν αναρτηθεί διάφορα βίντεο που φέρεται να απεικονίζουν την κατάρριψη του συριακού ελικοπτέρου.

Δεύτερη κατάρριψη ελικοπτέρου των συριακών δυνάμεων τις τελευταίες ημέρες
​Υπενθυμίζεται ότι λίγες ημέρες νωρίτερα, στις 11 Φεβρουαρίου καταρρίφθηκε ελικόπτερο του κυβερνητικού συριακού στρατού, στην πόλη Ναϊράμπ της επαρχίας Ιντλίμπ.

Το ελικόπτερο καταρρίφθηκε στα βορειοδυτικά της Συρίας από εξτρεμιστές που υποστηρίζονται από την Τουρκία.
Τεταμένη είναι εξάλλου η κατάσταση στη συριακή επαρχία Ιντλίμπ, καθώς τις τελευταίες ημέρες καταγράφεται σημαντική κλιμάκωση της έντασης.

Νωρίτερα, αυτόν τον μήνα, Τούρκοι σκοτώθηκαν σε βομβαρδισμούς από συριακές δυνάμεις στην Ιντλίμπ. Τα τουρκικά στρατεύματα απάντησαν με αεροπορική επιδρομή που στοίχισε τη ζωή 76 Σύρων στρατιωτών.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications