Τσακαλώτος: «Να βοηθήσουν οι πρόσφυγες στο δημογραφικό»!

Φέρνοντας παράνομους μετανάστες θέλουν να λύσουν το "δημογραφικό" και την "υπογεννητικότητα" .. Διαβάστε όσα είπε ο Τσακαλώτος.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, προέβη σε κάλεσμα συστράτευσης όλων των προοδευτικών δυνάμεων με σκοπό να επιστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ και επομένως η αριστερά στη διακυβέρνηση του τόπου.

Η «βόμβα» του μεταναστευτικού
Αναφερόμενος στις κινήσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο μεταναστευτικό, ο πρώην ΥΠΟΙΚ παραδέχθηκε πως τον «τρομάζουν» οι πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας, ενώ τάχθηκε υπέρ του ανοίγματος συζήτησης αναφορικά με το κατά πόσο οι «πρόσφυγες» θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην καταπολέμηση του δημογραφικού!

«Μας τρομάζουν οι κινήσεις της κυβέρνησης στο προσφυγικό. Είναι σύνθετο το πρόβλημα και δεν είναι θέμα αστυνόμευσης. Χρειαζόμαστε ένα κομμάτι να το ενσωματώσουμε! Τώρα μην μιλάμε για αλλοίωση πληθυσμού.

Μιλάμε για ένα πολύ μικρό ποσοστό. Δεν λέω ότι η ενσωμάτωση των προσφύγων είναι η μόνη λύση, αλλά λέω ότι χρειάζεται και στη Βουλή και στην κοινωνία να κάνουμε μία συζήτηση για αυτά τα πράγματα.

Να συζητήσουμε για το δημογραφικό και πως μπορούν να βοηθήσουν οι πρόσφυγες. Να κάνουμε μία συζήτηση για την ευρωπαϊκή πολιτική και πως μπορούμε να πιέσουμε τους Ευρωπαίους για να δείξουν μία αλληλεγγύη.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

-->