Περιπολικό θάφτηκε στα χιόνια στα Βίλια (vid)

Συνεχίζονται τα προβλήματα από την πρόσφατη κακοκαιρία. Θαμμένα κάτω από το χιόνια τα Βίλια Αττικής. Παραμένουν τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.

Θαμμένα κάτω από το χιόνι είναι τα Βίλια Αττικής, με τις χιονοπτώσεις να μην σταματούν ούτε σήμερα.Το ύψος του χιονιού υπερβαίνει το ένα μέτρο, ενώ αρκετοί δρόμοι παραμένουν αποκλεισμένοι εξαιτίας του όγκου του χιονιά.

Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι δεκάδες αυτοκίνητα έχουν θαφτεί κάτω από το χιόνι, ενώ εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελεί ούτε το περιπολικό όχημα του τοπικού αστυνομικού τμήματος.

Περιπολικό θαμμένο στο χιόνι στα Βίλια Αττικής
Από το βράδυ της Τετάρτης, μάλιστα, καταγράφονται και νέες χιονοπτώσεις, οι οποίες αναμένεται να συνεχιστούν έως και το μεσημέρι.

Την ίδια ώρα, αρκετά νοικοκυριά εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης, παρότι στην περιοχή επιχειρούν τις τελευταίες ώρες συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, μάλιστα, δεκάδες οικογένειες αναγκάστηκαν να κάνουν Πρωτοχρονιά με κεριά, ενώ «καλύτερη» ήταν η μοίρα για όσους διέθεταν τζάκι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μετεωρολόγοι εκτιμούν ότι τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν έως το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώ από την Κυριακή αναμένεται και νέο κύμα κακοκαιρίας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications