Τροχαίο ατύχημα κωμωδία: Μηχανόβιος έκανε ότι τον τράκαρε ταξί για την αποζημίωση - Βίντεο

Τα περισσότερα ατυχήματα ανάμεσα σε μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα είναι τρομακτικά, υπάρχουν όμως και κάποια που προκαλούν, απλά, το γέλιο. Σ’ αυτή την κατηγορία ανήκει και μια τέτοια σύγκρουση που έλαβε πρόσφατα χώρα στη Σαγκάη της Κίνας.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας, ένας μοτοσικλετιστής κατευθύνεται κατευθείαν σε ταξί. Λίγο όμως πριν τα δύο οχήματα συγκρουστούν, ο άντρας στη μηχανή σταματά κι αρχίζει το θέατρο.

Αφήνει το σκούτερ να πέσει στο έδαφος κι αυτός, σαν να τον έχει χτυπήσει ηλεκτρικό ρεύμα, «εκτοξεύεται» επάνω στο καπό του ταξί.

Στη συνέχεια τσουλά και πέφτει κι αυτός στο οδόστρωμα, λες και έχει τραυματιστεί από τη σύγκρουση, μόνο που σύγκρουση δεν υπήρξε ποτέ!

Σύμφωνα με τους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, Twitter, όπου το βίντεο αναρτήθηκε, πρόκειται για την κινεζική εκδοχή της απάτης με τα σκηνοθετημένα τροχαία ατυχήματα.

Συγκεκριμένα, στις απανταχού μεγαλουπόλεις του πλανήτη, άνθρωποι ζητούν αποζημίωση από τους οδηγούς ή τις ασφαλιστικές για τραυματισμούς που δεν υφίστανται, κατά τη διάρκεια σκηνοθετημένων τροχαίων ατυχημάτων.

Δείτε το βίντεο:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications