Μέγκι Ντρίο: Θρίλερ με ξαδέλφη της μετά το σεισμό - Βρίσκεται σε κώμα

Τις δύσκολες ώρες που βιώνει, έπειτα από τον μεγάλο σεισμό στην πατρίδα της, μοιράστηκε η Μέγκι Ντρίο με την ομάδα του “Ευτυχείτε” το πρωί της Τετάρτης. Η πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM αποκάλυψε, μέσα σε όλα, πως η αγαπημένη της ξαδέλφη αυτή την ώρα βρίσκεται σε κώμα.

“Την βρήκαμε μετά από πάρα πολλές ώρες είναι σε κώμα τώρα. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Τουλάχιστον ήμασταν τυχεροί γιατί ήταν εγκλωβισμένη με άλλα τρία κοριτσάκια από τα οποία το ένα κορίτσι πέθανε” ανέφερε χαρακτηριστικά με τρεμάμενη φωνή η συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου.

“Κάτω από ένα μαγαζί την βρήκαν σε μια περιοχή κοντά στο Δυρράχιο… μου είναι λίγο δύσκολο να μιλήσω για αυτό, με συγχωρείτε” πρόσθεσε το νεαρό μοντέλο.

“Είχαν πάει στο μαγαζί σαν πελάτισσες και της έπιασε εκείνη την ώρα ο σεισμός. Τις ψάχναμε πάρα πολλές ώρες και ευτυχώς τη βρήκαμε μιας και όσο περνούν οι ώρες είναι όλο και περισσότεροι οι πεθαμένοι και οι αγνοούμενοι. Δυστυχώς…” συνέχισε η Μέγκι Ντρίο στην αναφορά της.

Η ίδια η Μέγκι Ντρίο με ένα μήνυμά της επιβεβαίωσε την είδηση στο Instagram.
Συγκεκριμένα, η Μέγκι Ντρίο έγραψε χαρακτηριστικά:
«Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα για την στήριξη, δυστυχώς η οικογένειά μου όπως και πολλές άλλες επηρεάστηκε από αυτό το σεισμό. Όμως η ελπίδα πάντα πεθαίνει τελευταία και σε τέτοιες δύσκολες ώρες που βιώνει η χώρα μου είμαι μαζί της».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications