Νεκρή βρέθηκε η Βρετανίδα τουρίστρια στην Ικαρία

Νεκρή εντοπίστηκε, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, η 35χρονη Βρετανίδα τουρίστρια, της οποίας τα ίχνη αγνοούνταν από τη Δευτέρα στην Ικαρία.

Νεκρή εντοπίστηκε η 35χρονη αστροφυσικός που είχε εξαφανιστεί στην Ικαρία. Η Βρετανίδα είχε επισκεφτεί το νησί με τον Κύπριο σύντροφό της και τελικά στην υπόθεση εξαφάνισής της μπήκε τέλος με άσχημο τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, η Βρετανίδα τουρίστρια εντοπίστηκε νεκρή από αστυνομικούς, πυροσβέστες και εθελοντές, στη διάρκεια ερευνών για την εξεύρεσή της. Η 35χρονη φέρεται να βρέθηκε νεκρή σε απόσταση μόλις 600 μέτρων από το ξενοδοχείο, όπου διέμενε με τον σύντροφό της, ανάμεσα στον Άγιο Κήρυκο και στο αεροδρόμιο.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, η σορός εντοπίστηκε από πεζοπόρο τμήμα διασωστών στο βάθος χαράδρας, στην περιοχή Κεραμέ του νησιού, όπου επικεντρώνονταν οι έρευνες.

Χθες, στη δημοσιότητα ήλθε μια πληροφορία περιέπλεξε την υπόθεση, καθώς έγινε γνωστό ότι το κινητό της αστροφυσικού άνοιξε, αρκετές ώρες μετά από τη δήλωση εξαφάνισής της και αφού είχε διαπιστωθεί ότι είναι απενεργοποιημένο.

Το σήμα, σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά, εξέπεμπε από θαμνώδη περιοχή.

Το χρονικό της υπόθεσης
Την εξαφάνιση της αστροφυσικού είχε δηλώσει στην αστυνομία ο Κύπριος σύντροφός της. Σύμφωνα με τον ίδιοα, η 35χρονη είχε βγει για τρέξιμο και από ένα σημείο και έπειτα, δεν απαντούσε στις κλήσεις του.

Το θρίλερ γύρω από την υπόθεση εξαφάνισης της αστροφυσικού ενέτεινε η πληροφορία ότι στο δωμάτι του ξενοδοχείου είχαν βρεθεί κηλίδες αίματος.

«Όντως εντοπίστηκαν λίγες κηλίδες αίματος σε τρία διαφορετικά σημεία. Εντοπίστηκαν λίγες κηλίδες αίματος στο μαξιλάρι, στο σεντόνι καθώς και μπροστά από τον καθρέφτη», δήλωνε στο sigmalive.gr, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου.

Ο σύντροφός της είχε αναφέρει, σύμφωνα με τον ANT1, ότι το βράδυ της Κυριακής, είχε ανοίξει η μύτη της 35χρονης.

Την ίδια ώρα, ερωτηματικά έγειραν και τα όσα ανέφερε η καμαριέρα του ξενοδοχείου, η οποία έκανε λόγο για φωνές που ακούστηκαν το προηγούμενο βράδυ της εξαφάνισης από το δωμάτιο, όπου διέμενε το ζευγάρι. Ακόμη, η ίδια φέρεται να είχε πει ότι στο δωμάτιο, υπήρχε σεντόνι απλωμένο στον καναπέ, κάτι που ενδεχομένως παραπέμπει στο συμπέρασμα ότι το ζευγάρι κοιμήθηκε σε ξεχωριστούς χώρους.

Η αστυνομία, από την πρώτη στιγμή, άφηνε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, χωρίς να αποκλείει κανένα σενάριο, όσο βρίσκονταν σε εξέλιξη εξονυχιστικές έρευνες στο νησί.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications