Όσοι «Κατακλύσουν την Περιοχή 51» Θα μπορούσαν να Πέσουν σε μια Υπόγεια Πόλη εκατοντάδων χιλιομέτρων…

Μια υπόγεια πόλη βρίσκεται κάτω από την Περιοχή 51, η οποία θα μπορούσε να αλλάξει την πορεία της ιστορίας αν βρεθούν εκεί ακτιβιστές από μια εκστρατεία η οποία έχει γίνει viral, είπε ένας ερευνητής.

Για δεκαετίες, «κυνηγοί εξωγήινων’ και όσοι αυτοαποκαλούνται «αναζητητές της αλήθειας» προσπαθούν απεγνωσμένα να μάθουν τι υπάρχει μέσα στη μυστική βάση της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ στην έρημο Mojave στη Νεβάδα.

Σε γενικές γραμμές πιστεύουν ότι οι νοήμονες εξωγήινες μορφές ζωής του περιβόητου περιστατικού Roswell βρίσκονται εκεί, ενώ η κυβέρνηση των ΗΠΑ εκμεταλλεύεται εξωγήινη τεχνολογία για να αναπτύξει την επόμενη γενιά όπλων.

Παράλληλα έχουν χρησιμοποιήσει εικόνες που έχουν ληφθεί στην περιοχή τα τελευταία χρόνια ως «απόδειξη» των ισχυρισμών τους.

Στο παρελθόν, έχουν καταγραφεί UFOs τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες, «κοντράρονται στον αέρα» με αεριωθούμενα αεροσκάφη των ΗΠΑ.

Πέρα από όλα αυτά που είναι λίγο-πολύ γνωστά, ένας γνωστός ερευνητής έχει ισχυριστεί ότι αυτό που φαίνεται πάνω από το επίπεδο εδάφους στην Περιοχή 51 είναι «μόνο η κορυφή του παγόβουνου» .

Ο Blake Cousins, ο οποίος διαχειρίζεται το κανάλι ThirdPhaseofMoon στο YouTube, δήλωσε στην Daily Star Online πως «πρώην υπάλληλοι της Zone 51» του είπαν ότι υπήρχε μια «υπόγεια πόλη» κάτω από τη βάση.

«Εάν ένα άτομο ή μια ομάδα ανθρώπων καταφέρει να εισέλθει και να ανοίξει τις πόρτες των υπόγειων επιπέδων, θα δουν μια τεράστια υπόγεια πόλη που δεν έχει δει ποτέ κανείς στον πλανήτη μας.

Είναι κάτι τόσο μεγάλο που η Περιοχή 51 στο επίπεδο του εδάφους είναι ακριβώς η κορυφή του παγόβουνου.

Το υπόγειο επίπεδο πρέπει να είναι τουλάχιστον 50 ορόφους χαμηλότερο από αυτό που άκουσα και επεκτείνετε στον Ειρηνικό Ωκεανό και σε άλλες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών.»

Για σκεφτείτε:
Η ακτή της Καλιφόρνια, με θέα στον Ειρηνικό, απέχει περισσότερο από 500 χλμ. από την Περιοχή 51, δηλαδή περίπου όσο η Αθήνα από την Θεσσαλονίκη!

«Είναι αδιανόητο πόσο μεγάλος είναι αυτός ο χώρος «, πρόσθεσε.
Ο Blake ισχυρίστηκε επίσης ότι οι πρώην υπάλληλοι έρχονταν σε επαφή με ένα «εξωγήινο» στη βάση.
«Ήταν ένας εξωγήινος που ήρθε πίσω από το περιστατικό του Roswell» , πρόσθεσε.

Και δήλωσε ότι η βάση δεν είναι μόνο υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά από έναν «διεθνή συνασπισμό».
Ο Blake πρόσθεσε: «Υπάρχουν διαφορετικές εξωγήινες παρατάξεις εκεί. «
Αλλά ο Blake παραδέχθηκε, επίσης, ότι είναι πολύ απίθανο να μπορούν οι άνθρωποι να προσεγγίσουν τη βάση, ειδικά αν ο στρατός τους προειδοποιεί και τους πυροβολεί καθώς θα προσπαθούν να ξεπεράσουν τα όρια ασφαλείας.

diadrastika.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications