Τα παράξενα οντά στην βιετναμέζικη ζούγκλα κατά την διάρκεια του πολέμου!

Παλιότερα δημοσιεύσαμε ένα άρθρο μας που ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Βιετνάμ, οι Αμερικανοί στρατιώτες συνάντησαν πολλά παράξενα εκεί μεταξύ αυτών και ένα ον που έμοιαζε με αυτό στην ταινία Predator.

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε άλλες ιστορίες από τον ίδιο πόλεμο, οι ίδιοι Αμερικανοί στρατιώτες εκτός από παράξενους πιθήκους,μεγάλα έντομα και απόκοσμα οντά είδαν και οντά που έμοιαζαν με εξωγήινους.

Οι ιστορίες αυτές ειναι από τον Brent Swanser ειδικός σε θέματα κρυπτοζωολογίας, ο οποίος έλαβε επιστολές από τους πρώην στρατιώτες με αυτές τις ιστορίες.

Μια από αυτές τις επιστολές που έλαβε αναφέρει ότι: έκαναν περιπολία σε μια αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη αρκετοί στρατιώτες όταν ξαφνικά παρατήρησαν ένα ανθρωποειδές πλάσμα 2 μέτρων σε ύψος με ένα φαλακρό κεφάλι και κάτω από το φως του φεγγαριού, το δέρμα του να λάμπει(!)σαν τα οντά στην ταινία avatar.

«Όλοι είδαμε να λάμπουν έντονα, είδαμε τέσσερα από αυτά τα πλάσματα στην ζούγκλα. Δεν είχαν μαλλιά στα κεφάλια τους και αγνόησαν εντελώς την παρουσία μας και περπάτησαν σιωπηλά και χάθηκαν μέσα στο σκοτάδι της νύχτας.Δεν ξέρω τι ήταν, αν ηταν φαντάσματα ή πνεύματα. »

Μια άλλη ιστορία που έλαβε ο Swanser ειναι από ένα βετεράνο του πολέμου του Βιετνάμ, ο οποίος δεν μπορούσε να ξεχάσει αυτό που είδε εκεί. Ήταν το 1969 και βρισκόταν επίσης σε νυχτερινή περιπολία, όταν παρατήρησε κάτι μπροστά. Έδωσε σήμα στην περιπολία να πέσει κάτω. Και τότε όλοι είδα ότι από τους θάμνους βγήκε κάτι πολύ περίεργο.

«Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω, το σώμα του ήταν σαν το Γκόλμ από τον Άρχοντας των Δαχτυλιδιών, αλλά τα σαγόνια ήταν μεγάλα και με μεγάλους αιχμηρούς κυνόδοντες, ήταν χλωμό και ταυτόχρονα έλαμπε αχνά. Δεν μας είδε αμέσως, αλλά όταν μας πρόσεξε, χαμογέλασε σαν να κοροϊδεύει, και έπειτα γρήγορα έτρεξε και χάθηκε στην ζούγκλά. Δεν έχω ιδέα τι ηταν άλλα έχει μείνει χαραγμένο στην μνήμη μου».

Η ακόλουθη ιστορία ειναι από έναν πιλότο που έκανε χαμηλή πτήση με ελικόπτερο πάνω από τη ζούγκλα το βράδυ. Και από τον αέρα, παρατήρησε μια ομάδα ανθρωποειδών πλασμάτων, ύψους ενός με δυο μέτρων. Η συμπεριφορά τους ήταν παρόμοια με αυτή των πιθήκων η σαν μαϊμούς στην εμφάνιση, αλλά τα σώματα τους ήταν καλυμμένα με μια ακατανόητη κιτρινωπή ουσία, η οποία έλαμπε ελαφρώς.

Μια άλλη ιστορία συνέβη στις 17 Δεκεμβρίου του 1974, όταν μια ομάδα στρατιωτών περιπλανιόταν σε μια δασώδη περιοχή σε ένα ποταμό με σκάφος νωρίς το πρωί. Ξαφνικά, όλοι παρατήρησαν πως σταμάτησαν όλοι οι ήχοι από το δάσος γύρω τους και επικρατούσε μια σιωπή στο σημείο.

Για να καταλάβουν αν αυτό είναι ένα σημάδι για κάτι κακό, έστειλαν έναν να ελέγξει αν υπάρχει εχθρός. Ωστόσο, δεν βρήκε κανέναν εχθρό. Ως εκ τούτου, η περιπολία συνέχισε το δρόμο της.

Σύντομα βρήκαν μεγάλους σωρούς από περιττώματα από κάποιο προφανώς μεγάλο ζώο. Αλλά προτού τα εξετάσουν άκουσαν θορύβους και εμφανίστηκαν απόκοσμα πλάσματα. Ήταν πάνω από 2 μέτρα και το δέρμα τους ήταν κίτρινο.

Είχαν τρία δάχτυλα στα χέρια τους και τα πρόσωπά τους ήταν επίπεδα και με μεγάλα μαύρα μάτια. Δεν υπήρχε μύτη, αλλά μια στενή σχισμή. Αυτοί οι γίγαντες πέρασαν από τους στρατιώτες, αγνοώντας τους εντελώς, αλλά όταν οι στρατιώτες άρχισαν να κινούνται, οι γίγαντες άρχισαν να κάνουν ένα δυνατό παράξενο θόρυβο, σαν να χτυπάς δυο οστά μεταξύ τους όπως αναφέρουν.

Οι στρατιώτες έτρεξαν πίσω στο σκάφος από το φόβο τους και πίσω προς τη βάση, και αυτά τα κίτρινα ανθρωποειδές στέκονταν στην ακτή και τους κοίταζαν.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications