Πεύκη: 12χρονη από μικρή μέσα στην πονηριά  και η δήθεν απόπειρα αρπαγής

Αυτή πάει γραμμή για βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ η οποίο άλλο κόμμα ιδρύσουν μέχρι να πάει σε μια ηλικία, και θα λένε πάλι πρώτη φορά αριστερά . Σίγουρα δεν ανήκει στο Ευρωπαϊκό γένος για να στήσει τέτοια πλεκτάνη,συνεπώς μη απόγονη αρχαίων...!

Η δήθεν απόπειρα αρπαγής της 12χρονης έξω από το σχολείο της στην Πεύκη ήταν από αποδείχθηκε αποκύημα φαντασίας.

Αρχικά, οι γονείς της μαθήτριας έκαναν σχετικά καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Πεύκης.

Στη συνέχεια όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, από αστυνομικές πηγές, το κοριτσάκι αποκάλυψε στους γονείς της, ότι επινόησε αυτή την δήθεν απόπειρα εναντίον της γιατί είχε αργήσει να γυρίσει από το σχολείο και φοβήθηκε μήπως την μάλωναν οι γονείς της και κάλα .

Να σημειώσουμε ότι εξ' αρχής οι αστυνομικές αρχές αντιμετώπιζαν την καταγγελία με καχυποψία, εξετάζοντας από την πρώτη στιγμή εάν όντως είχε συμβεί.

ΥΓ άντε τώρα να εξηγήσεις στην μάζα που ζει σε μια πλάνη ότι ο χαρακτήρας δεν διαμορφώνεται στα παιδικά χρονιά και λοιπες ηλιθιότητες που την έμαθαν, άλλα προϋπάρχει(!) συνεπώς από μικρά φαίνονται τι θα γίνουν κάποιοι.

Οι φερόμενοι ψυχολόγοι δεν έχουν εξηγήσει επίσης πως γίνεται κάποιοι να εχουν χαρακτήρα ανάλογα με το τι ζώδιο είναι , γιατί με το λες αυτά ειναι "θεωρίες " ειναι το μονο εύκολο για να εξαφανίσεις το ερώτημα που δεν μπορείς να εξηγήσεις ...Η για να κρύψεις κάτι...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications